kucukbebek Ozlem12_ Selam canim nasilsin? Gecti bugun kontrolumuz, bebis gayet iyi ama bende kist var dediler, tekrar saat gondericekler baska doktordan. Insallah herdey iyi gider ya, sorun falan olmuyo dediler ama endise ediyom ister istemez😕
Ozlem12_ kucukbebek saol canım bnm aynıyım kötüyüm hiç girmedim canım kb ma üzüldüm canım benim dikkat et kendine endişlenme bebiş iyi onada şükür çok öpüyorum seni ❤️🥰🥰🥰
Ozlem12_ kucukbebek yok canım oho bize dediler bu Salı haftayaymış canım bana e posta atmışlar bana posta gelmedi ama benim daha mid idim falan yok heyecandan sabaha kadar uyumadım canım cinsyet için
kucukbebek Ozlem12_ Cinsiyet soylemiyolar kiz😅 tahmin bile yapmiyolar, artik 20 haftalarda bir ultrason daha olucak o zaman soyluyecekler🥰🤲🏻
kucukbebek Ozlem12_ 😀 hadi hayirlisi canim Rabbim gonlunuze gore versin insAllah🤲🏻 benim arkadas yine Danimarkada cinsiyeti kiz demislerdi, dogum yapti bir de bakiyolar erkek😂 bir kac ay once oldu bu durum😀
Ozlem12_ kucukbebek amin inş canım benim seninde gönlüne göre versin inşallah❤️🌹🥰🥰🥰❣️ valla mı 😄😄😄😄😄ne yapacağız ya hiç güleceğim yoktu cnm
kucukbebek Ozlem12_ oluyor canim birde ben 2 tane okula gidiyom cok zorlaniyom, bu hafta gidemedim. Bugun kizimi doktora goturdum, hemsirelen konustum hap vs yazabilirmi die bulanti icin ama doktorlan konusmami soyledi. Doktordan rica edicem bakalim insallah verir cok zor boyle birsey yapamamak
Ozlem12_ kucukbebek evet canım ya bişey yapamıyorlar gerçekten hapta vermiyorlar ama bunlar iyisini bilir canım ya işleri ağır ama yinede iyi bakıyorlar hangi okullara gidiyorsun canım
kucukbebek Ozlem12_ Evet canim agir ilerliyor ama iyiler, belki doktorum iyi gununde olurda yazir bana😀 degilse Turkiyeden gelecek var esimin arkadasi, oradan Prilam isterim Ben 2 farkli dil okuluna gidiyorum canim. Birinden yakinda mezun olucam kismetse😇😀digerinede yeni basladim
Ozlem12_ kucukbebek inşallah canım sanmam bunlar her zaman iyi günlerinde iyi olur canım iste getirsin iyi olur canım maşallah ne güzel canım 🥰❤️😂😂😂
Ozlem12_ kucukbebek aynıyım kuzum nefes darlığı sickalık mide bulantısı sen canım gittik kendini ters çevirmiş belli etmedi canım dedi büyük ihtamele erkek dedi 😀😀😀❣️❣️🤭🤭🤭😊😊😊😊😊😊😊🥰🥰🥰
kucukbebek Ozlem12_ Yaa hadi hayirli saglikli bit evlat olsun canim🥰🤲🏻 diger kontrolde net olarak belli olur artik. Bende ayni mide bulantilarla devam😵💫 Aksam okadar kotu oldum ki anlatamam… tarhana corbasi yedimdi, yaramadi herhalde. Cok korktum. Birde Turkiyede olan depremden cok etkilendim😭 Kac haftalik olmuşunuz kuzum❤️
kucukbebek Ozlem12_ Bizde kontrole gittigimizde bizim bebis uyuyodu, doktor beni ziplatti calkallatti cok komikti😂😂
Ozlem12_ kucukbebek amin inş canım benim dedi beşinci aya girmişsiniz dedi benimde ya canım Allah yardımcımız olsun inş aynen ya canım hiç sorma onu aynen ya bir hoplatıyor nasıl ayaklarını göstermedi minik şey yarmaz annesi gibi inaçti❣️😍😍🤣🤣🤣
kucukbebek Ozlem12_ Oo masallah canim senin hamilelik baya ilerlemis, ben seninlen ayni gidiyoruz saniyorum😀 sen 12 haftalarda ultrasona girmedin mi? 3 ve 5 ayda var burda kontrol Fazla inatci olma, cocuga geciyo. Kendimden biliyorum 😅😅 sonra sen urasicaksin bebisin inadinlan😀🥰