Canor  Kızlar selam 9 ocaktan 13 ocağa kadar hep iki çizgi çıktı reglm bittiğinden beri değerlendiriyoruz ama tabi bu günlerde de devam ediyoruz. Bugünde yaptım bugün de iki çizgi çıktı. Adet olmayı bekliyim demi test için
Sinem0135 Canor kuzum alan çok var tanıdığım. Rabbim tez zmnda sana da nasip etsin ama sakın stres yapma o çok etkiyor.
Cilek-35 Sinem0135 bisey sormak istiyorum yardımcı olabilir misiniz hamile kalmak istemiyorum ama olmuyir bi sorunumuz da yok çocuk 8stiyjruz olmuyir cocugum.olmasi için ne zaman ilişkiye girmeliyiz bilginiz varni
Sinem0135 Cilek-35 2 günde bir düzenli ilişki yumurtlama zmnı içerisinde de de gün aşırı ilişki ..Onun dışında alkol veya sigara varsa azaltman gerekiyor beslenmene daha sağlıklı ürünler katarak bunu destekleyebilirsin . Rabbim en yakın zmnds nasip etsin size de 🤲🏻❤️
Canor 1ciftyesilgoz yok kuzum 1.5 senedir evliyiz düşünmüyoduk 1 aydır düşünüyoruz. Kadın doğuma gittim herşeyim temiz çıktı çok şükür.
Violetaa @"Canor selam canim , bende 26 27 ocak adet tarihim . Ben de bu ay ovulasyon testi yaptim lkj defa ayyy cok heyecanli bakalim hayirlisi ile . 1.5 yildir evliyiz bizde dusunuyoruz. 3 ay once kurtaj oldum . Bos gebelik gecirdim .