Sengul-9798 Kahve kullanımı na devam ediyor musunuz bebek için sakıncası var mı ben her gittiğim de doktoruma sormayı unutuyorum 👶
Symaaas Sengul-9798 2 yaşındaki oğlumda günde 2 kere Türk kahvesi içerdim büyük fincanla değil tabi bagımlı biriyim ve birşy olmadı ama siz yinede 1 fincan için tabi diğer yararlı herşeyi yedim içtim maşallah paşam gayet iyi 😃 korkma birşy olmuyor
nur34_ Sengul-9798 kafeini sinirlandirman lazim kuzum doktorda aynisini soylicek zaten ben gunde bir iciyorum cok aram olmadigi icin bazen iki gunde bir oyle kolayi birakamadim bir türlü oda asit onuda ya hic icmemem lazim yada kucuk bardak onu pek yapamadigim icin cozumu almamakta bulduk 😃
KeremikoBayky Bir fincan türk kahvesi yada filtre kahve içiyorum ikisinden birini. Bir yada iki çay bardağı çay
Kalbiimde2can Yok canim sükür bisey olmadi 11 haftaligim doktorumda dedi günlük belirli kafein miktari alabilirsin bunu gecmedigin sürede bisey olmaz diye ❤
cahillesohbetikestim Sengul-9798 günde iki fincana kadar içebilirsiniz dedi doktorum. Günde bir tane içiyorum genelde
Edafmo Sengul-9798 ben içiyorum günde 1 fincan türk kahvesi içebilirsin demişti doktorum içiyorum da. Haftada 1 normal 3ü1arsds olanlardan içiyorum hamilelik öncesi bağımlısıydım bırakamadım. Genellikle sütlü kahve içmeye çalışıyorum
nur34_ Sengul-9798 rica ederim canm yine ic kendini okadarda kisitlama ama dozunda mesela benim doktorum herseyi dozunda yapmam gerektigini söylüyor tek kafein degil mesela ne fazla uzan nede fazla ayakta zaman gecir gibi
Nazyapiyo_ya Sengul-9798 yani vücudun kafeine de bir miktar ihtiyacı var aslında herşey gibi , fazlaya kaçmadıkça içebilirsin 😊😊😊
Mine16 Sengul-9798 Kafein li şeyler kansızlığa sebep oluyor o yüzden gebelikte önerilmiyor ama normal de de kan değerleriniz düşükse içmeyin derim ama normal se değerleriniz günde bir fincan olur
Arobselmar Günde bir kahve 4-5 bardak çok açık çay içiyorum maksimum. Demir kullanmaya başladığımdan beri dikkat etmeye başladım özellikle demir ilacı sonrasında 2-3 saat içmiyorum