Gulaybayer Kızlar 39+1 haftamda sezeryana gün aldık daha 38 deyim böyle olup o zamana kadar normal ilerlerse normal doğum yapan oldu mu hiç ? Bu arada normal doğuma engel bir durum yok sadece korktuğum için sezeryana gün aldık 😔
Hamileanne Gulaybayer canım ben oğlumu 38+3 te normal doğumla doğurdum kendiliğinden geldi sancı belli olmuyor normal ne zaman sancı gelirse
hirahamza65 Gulaybayer bende normal doğumdan çok korkuyordum ilk gebeliğimde hep sezeryan düşünüyordum gün almaya karar verdik iki gün sonra sancılandım hastaneye gittim 😊ebe kontrol etti kız sen doğuruyon dedi 9 santim açılma vardı normal doğum yaptım şimdi ikinciye hamileyım insanin kendine güvenmesi çok önemli canım 🥰
Flyy Gulaybayer Aynı durumdayız canım ben de istege baglı sezeryan olucam aklıma takılıyor acaba öncesinde sancım gelirse nolur diye 😬
EmineDefneGokce Gulaybayer sezaryen için hastaneye gideceğim gün kahvaltı yaparken nişanım gelmişti normal doğum yaptım gece 😂
Gulaybayer Hamileanne çatı muayenesi olmuş muydunuz acaba ben olmadım çünkü sezeryan mı düşünüyordunuz
Flyy hirahamza65 Yaaa çok iyi valla keske öyle kolaycacık doğursak ben de normal isterim ilk gebelik korkuyorum 😀
Gulaybayer hirahamza65 ne güzel ya keşke bende de olsa bu dediğiniz ben korkudan sezeryana gün aldım şimdi grip olduğum için doktor 39. Haftaya erteledi.. acaba diyorum o zamana kadar normal gelse doğurabilir miyim .. 😣
Oznurtopal hirahamza65 ay maşallah keşke hepimize böyle güzel doğumlar nasip olsa ☺️ öncesinde belirtilerinin neydi. Sancıyı ne kadar beklediniz hemen gittiniz mi? 9 cm olduğunuza göre acı eşiğiniz yüksek
monagra Flyy önceden sancı gelirse illa normal mı olmak zorunda bilmediğimden soruyorum acil sezaryene almazlar mı?
Gulaybayer hirahamza65 ama çatı muayenesi olmadım işte şuan bebek aşağıda baya kanala girmiş zaten acele ediyor
Mayis_24 Flyy bende 37+4 haftalığım. Normal doğumdan korktuğumdan ayın 25 ine gün aldık ama çatım müsait olursa devlette normal doğum olacak gibi
Flyy Gulaybayer yok canım çatı muayenesi de yapmadı doktorum ben sezeryan istiyorum diyince yapmaz sanırım
Oznurtopal hirahamza65 o derece yani öyle normal doğuma kurban 🤣 keşke keşke öyle nasip olsa bize de. Olumsuz şeyler duymaktan içimiz şişiyor bazen😅
Gulaybayer hirahamza65 aslında alttan çok muayene oldum ama sezeryan dediğim için sanırım yapmadı doktorum
hirahamza65 Oznurtopal İnşallah sizede nasip olur ilk doğumum o kadar kolay oldu ki ikinciyide hemen yapalım dedik şimdi bunuda normal istiyorum kızım 2 yaşında oğluma kavuşmayada daha 44 gün kaldı 🥰👼🏻