Lazz61 tazecikannee valla hiç doğurasım yok inan 🤣 3. Sezeryan ve ben 🙈 ağrısız acısız bebeklerimize kavuşalım Allah ın izniyle ayy olsun bitsin hiç bişe anlamayayım 🤣
Aaaysee bendiyebiriii şu hamilelikte en çok zaman su gibi geçti diyenlere özendim bi bize geçmiyor galibaa 😂🥲
Meyye tazecikannee 28.hafta 1520 gramız çok çok aşırı hareketli gün içerisinde dün ilk defa hareketinden canım yandı ama çok güzel bi duygu içimiz sürekli kıpır kıpırr ❤️❤️
Melike1805 Meyye maşallah haftasına göre kilosu iyi neler yediniz kilo alması için benimde erken doğum riskim var kilo almaları için ne tavsiye edersiniz
Ezgikrkl tazecikannee 27+5 haftalığız kıpır kıpır ne gece ne gündüz durmak biliyor acaba doğduğunda da mı böyle olacak olursa vay başımıza gelen sevimli şeye 🙈 doğum Nisan 14 gözüküyor bakalım ne zaman gelecek 🤷🥰 Ve aşırı heyecanlıyım ☺️
Lazz61 Ezgikrkl aynı günüz seninle de 😂 benim ki de aşırı hareketli zilli zarife anaya çekmiş sanırım. Ama bizim 3. Sezeryan olacağı için Nisan ı görür müyüz bilmiyorum.
Busrayasin2351 tazecikannee 26 haftalık olduk 🥰 geceleri hareketleri canımı yakıyor uykuya dalmakta zorlanıyorum bunun dışında başka bir problem yok çok şükür ❤
Aaaysee Ezgikrkl son 93 ama yine geçmiyor 😂 özellikle bundan sonrasının geçmesini istiyorum zaten bebek o kadar çok tekme atıyor ki vajinama sürekkkkli tuvaletteyim 🥲