17papatya Kızlar bu telefonu kullanan var mı kamerası felan nasıl acaba kullanımı olsun hızlı bi telefon mu
Gamzer 17papatya Redmi note 10 pro var eşimde. Kamerası da çok güzel çokta seri bir telefon. Şarjı da uzun süre gidiyor 🙂 11 i daha da iyidir muhtemelen
Pembesarelle2 17papatya Ben Redmi 10 2022 kullanıyorum gayet memnunum kamerası falan 11 pro istiyordum ama eşim Redmi 10 almış 🙈 Güzel seri baya araştırmıştım bende görüntü olarakta çok iyi 🌸
1prensannesiiiii 17papatya 10 pro kullanıyorum bir yıldır aşırı memnunum herşeyinden onun üstü daha iyidir bence😀
Meryeminannesi20 17papatya 9 pro kullaniyorum üç yıl olcak kamera porfermansi aşırı güzel bence tereddüt etmeyin güzel marka ve seri
Balbebek012 17papatya aynı telefonu kullanıyorum kasım da aldık kamerası çok güzel hızlı kullanışlı bir telefon ama ben daha önce ı phone kullanıyordum ı phone dan sonra red mi note 11 bana güzel gelmedi birkaç kez dondu
Daisy0000 17papatya Birdaha redmi falan asla tercih etmem. ilk başlarda fişek gibi oluyor 1yil sonra resmen çöp oluyor … Birdaha iPhone’dan baskası asla..
elvinimmm 17papatya benim note 11 pro eşimin 10 pro gayet memnunum telefondanda kamerasindanda ozellikle sarji cok cok hizli doluyo hic kasma donmada yok