Nilgunaksudizdar 31+2 haftalığım 2-3 gündür şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrılarım oluyor gece tutuyor sabaha kdar kıvrandırıyor doktorum bebek makat gelişli ayakları canını acıtıyordur dedi. Nasıl azalır ağrılar bilgisi olan var mı tecrübesi olan 😔
2022bebeki Nilgunaksudizdar Bebek dönünce hafifledi benim ağrılarım açıkçası. Bebeği döndürmek için egzersizler yapabilirsiniz bol yürüyüş özellikle
Nilgunaksudizdar 2022bebeki Nasıl eğzersizler acaba internette falan var mı ben bir bakayım dönsün yeterki ayağa bile kalkamıyorum ben yürümek için
Duygu_0147 Bende 30 hafta 6 günlüğüm ama bel ağrısı kaşık ağrısı fena sekılde ağrıyor doktorum normal demıstı bebegımın ayakları kaşığıma yakın olduğu ıcın demıstı
Nilgunaksudizdar Duygu_0147 benimde aynısı ya ayakları kasığımda ölüyorum ağrıdan doktor normal dedi ama ben iyi değilim nasıl düzelecek bilmiyorum
2022bebeki Nilgunaksudizdar Evet YouTube da var. Ben çok yürüdüm, aktif hareket ettim egildim çömeldim açıkçası bebegi pozisyonunda rahatsiz ettim biraz. Kendinizi az zorlayabilirseniz yapabilirsiniz inşallah
Nilgunaksudizdar 2022bebeki Biraz kendimi toparlayıp denicem hemen şuan hala çok ağrım var umarım düzelir teşekkür ederim bilgi verdiğin için
2022bebeki Nilgunaksudizdar Magnezyumu ikiye çıkartin isterseniz bir nebze daha hafifletir. Gece de yatmadan önce maden suyu da şifa kaynağı. Ben teşekkür ederim🌺