Demir_bebek Diyarbakır da özel hastahane fiyatlarını bilen var mı ? Kendim Diyarbakır’lıyım ama eşimin işi nedeniyle Antalya’da yaşıyorum ilk gebeliğim olduğu için bu konuda pek bilgim yok olursa hayırlısıyla Diyarbakır’da doğum yapmayı düşünüyorum..🥰
Deniz21_ Demir_bebek kaç haftaliksiniz hangi aya denk geliyor dogumunuz ve Diyarbakır hangi hastanede düşünüyorsunuz
mybaby1923 Şahsen henüz araştırmadım ama çevremde gıdenlerden duydum hastahane ve hekıme göre degısıyor genenıs memoryıl 10 bine yakın bağlar özel 7 mi ne benım doktor kaça yapıyor bılmıyorum ☺️
mybaby1923 MehtapBshn bence aralık ayı fiyatları bu Aydın hoca aralıkta 7500 du memoryılda şuan sanmam normal kontrol ucretı bıle arttı çünkü
mybaby1923 MehtapBshn yok ben özel klınıge gıdıyorum kuzenım gıtmıştı memnunum demıstı ama doktoru devlete gecıs yapmış oda devlette sezaryen oldu dün
MehtapBshn mybaby1923 kuzeninizin doktorunun adı ne acaba ve devletteki kadın doğum iyi mi acaba memnun kalmış mıdır
Deniz21_ Özel Bağlar hastanesine gidiyorum ve doktorumdan çok fazla tavsiye üzerine gittim ve çok memnunum
mybaby1923 Deniz21_ bunu bırı de onerdı bana ama evıme çok ters diye o hastaneyı çok tercih etmedi eşim gıt gel sıkıntı oluyordu ona 🥴