Yncrno Az önce izmir ekolü hast. aradım, doğum ucreti şubat sonuna kadar 12.500tl dediler. Medical point guncel fiyat bilen var mı?
Gozde1225 ogrencianne35 kim diyor ? Ocaktan sonra sordum bizzat kendim 14 bin denildi yeni güncelleme ile 8 binden 14 bin oldu dediler hatta
ogrencianne35 Gozde1225 doktordan doktora değişiyor olabilir mi? arkadaşım orada doğum yapacak kendisi söyledi
Gozde1225 ogrencianne35 belki doktoru dışardan gelecektir. Şuan egepolun kendi doktorları hepsi 14 bin TL .. normal sezeryan farketmeksizin
ogrencianne35 Gozde1225 izmir deydim evlenip bursa ya geldim burda öyle aynı hastane içinde bütün dr ların fiyatları farklı belki öyledir dye düşündüm ama dediginiz gibi de olabilir dışarıdan geliyordur belkide kuzenim ama egepol un dr ydu dr eylül de 8 bin e doğum yaptı çok zam gelmiş 14 te cok
Gozde1225 ogrencianne35 evet malesef çok ama napalım umarım bidaha gelmez 🤦♀️ Doğum neyse de muayene 415 TL’den 685 oldu 🙄
ogrencianne35 Gozde1225 bursa da aynı malesef 😶 ben doğum yapalı baya oluyor ama çocuk dr ları da,500 600 lira muayene
Ebrulicee Ben Kayseri de özel Memorial hastanesinde sordum 13,500 dediler bize eşimin işinden dolayı ekstra indirim oluyor o şekilde de 9300 denildi. O kadar pahalı ki hem muayeneler hem de doğum ücretleri