Cnskose Anneler hoşgeldin paketine başvuru yapmıştım bugunde kocaeli belediyesinden aradılar süt kaydı oluşturun süt parasıda alıcaksınız diye. Bilgisi olan varmı ?
birannebirfurki Cnskose oğlumdayken süt parasını almak için doğumdan sonra 170i aramıştık benim sigortam olmadığı için eşime ptt üzerinden yatmıştı
Cnskose Sellmaseellma Btlklnc google yazn hoşgeldn bebek paketi diye bulundugunuz ilçenin sitesinden başvuru yapın sizi ertesi gün arıyorlar bilgi veriyorlar içinde bebek çantasından pudrasına kadar herşey mevcut oluyormuş
Rumeyysaaanur Bulunduğunuz ilin belediyesini arayıp doğum yaptığınızı ve hoşgeldin bebek kampanyasından yararlanmak istediğinizi dile getirin Süt parası da SGK dan oluyor eğer siz çalışmıyorsanız sigortanız yoksa eşinize yatıyor gibi bir şey okumuştum
Aselhumaninannesi Rumeyysaaanur yok bu o süt parası o değil o ayrı süt kart Kocaeli’nde var doğum öncesi doğum sonrası 6 ay toplam süt için kart veriyorlar belirli marketten gidip süt aliyorsunuz
Sengul-9798 Cnskose genelde kendin basvuru yapıyorsun aramıyor lar diye biliyorum doğum sonrası hem süt parası hem çocuk parası alıyorsun 5 sene önce ilk çocukta kardeşim 250 TL almıştı süt parası da 150 idi diye hatırlıyorum
Aselhumaninannesi Sengul-9798 yok bu öyle değil izmitin kendisine özel bir uygulamasiymis burdaki annelere özel başka yerlerde ekstra varmı bilmiyorum nakit ele verilmiyor bir karta para yükleniyor belirli olan markette gidip süt aliyorsunuz doğumdan 3 ay ve doğumdan itibaren 3 ay şeklinde aylık 12 lt sute denk geliyor
Aselhumaninannesi Cnskose süt kaydı dediği size bir market kartı gibi birşey vericekler doğumdan önce doğumdan sonra olmak üzere 6 aylık süt mus geçen banada sağlık ocagimdaki dedi Ocak sonunda tahlil için çağırdı hemde süt kaydı yapacakmış
daryaost Aselhumaninannesi nasıl oyle kart başvurabilirim her yerde belediyede yaziyor sadece doğumdan sonra
Aselhumaninannesi Cnskose valla hiç bilmiyorum geçen de birinden duydum markete gidip başka şeyler almış demekki kullanılabiliyor
YagmurAnnesi Cnskose biraz geç gördüm ama 😂😂 sadece süt değil belli marketlerden istediğiniz ürünü alabiliyorsunuz. Sigara vs geçmiyor tabiki. Ben mesela şeker bisküvi ekmek süt hepsinden almıştım. 😄
Aselhumaninannesi daryaost Kocaeli’nde mi oturuyorsunuz direk sağlık ocağına 28. Haftada gidiyorsunuz onlar sizin adınıza başvuruyor