1prensannesiiiii Elvancn 75 ml içtim ben dedimki başka yok demi olsada içmem ona göre🤣çok kötü olmuş valla
Elvancn 1prensannesiiiii ay çok kötüydü iyiki eşim vardı oturduğum yerde bayıldım🤣eşim kaldırdı acil götürken yıkıldım resmen başımda hemşireler alkol koklattilar gözüm açtım 🤣baktım tüm hastane başımda geri bayıldım geri koklattilar kesinlikle yapmam benim ki çilekliydi kadayıf döksek şerbet olurdu igrencti 😶
Anneadaylari34 Kalbiimde2can zaman çabuk geçiyor tadını cikarin yolunuz buralara duserse kahve artı tecrübe alisverisi yapilabilir :D benim ilk çocuk olcak ta nasipse
Bellabells 1prensannesiiiii doktor ya tekrar yapalım ya da şekerin varmış gibi diyetisyene yönlendireyim dedi. Ben ikinci seçeneği kabul ettim. Şekerim varmış gibi dikkat ettim hep.sağlık ocağında da açlık tokluk ölçüm yapıldı. Bir sorun çıkmadı.
1prensannesiiiii Bellabells hep merak etmistim dayanamazsam tekrar mi yapacaklar diye ondan sordum teşekkür ederim canım 😊
Bellabells 1prensannesiiiii sana bağlı canım.seçim senin.bünyeni zorlamak zorunda değilsin.kimisi kola gibi içiyor. Demek ki onları rahatsız etmiyor.içtikten sonra benim başıma bir ağrı girdi kustuktan sonra saatlerce geçmedi.beynim döndü sanki.herkes bir değil ki.
1prensannesiiiii Elvancn gerçekten çok kötü oturduğum yerde bir saat beklerken uyumuşum hemşire dedi yüzün sararmış git acilde uzan ama çok şükür ben bayilmadm😀
beybito27 1prensannesiiiii bence bu durum sizinle ilgili. Her birey farklı bünyeye sahip sonuçta. Ben akşam 8 den sonra birşey yemeyip 12 de test için içeceği içtim mesela. Son testi öğlen 2 de verdim. Düşünün yani akşam 8 den öğlen 2 ye kadar aç kaldım. Ama sizin bahsettiğiniz kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Üstelik içtiğim içecek enerji içeceği kadar lezzetliydi.
1prensannesiiiii beybito27 ben benim gibi bünyesi açlığa mide bulantısına zayıf olan annelere tavsiye ettim yalnız gitmeyin diye çünkü baygınlık derecesine geldim ben herkes farklı tabiki siz etkilenmemis olabilirsiniz ne güzel
1melekannesiii Testi yapabilen anneler size helal olsun valla büyük beceri😊😊 ben yaptırmayacağım hem karşıyım hem normal hayatta da şekeri hiç sevmem ve kullanmam bana çok ağır gelir bu yüzden de yaptırmayacağım😀😀
1prensannesiiiii 1melekannesiii neden karşısinz🥺bende genelde şekerli şeyleri fazla yemem canım da çekmez hatta yüksek çıkmayacagina emindim ama yinede içim rahat etsin diye yaptirdim
Rabia04_09 1prensannesiiiii Kaç haftalıkken yapılıyor şeker yüklemesi. Ben şu an 21 haftalığım detaylı ultrasonu yeni yaptırım sırada şeker yüklemesi var diye biliyorum ama doktorum henüz şu zaman demedi
1prensannesiiiii Rabia04_09 24-28 arası yapılıyor kuzum doktorun zaten sana söylüyor haftan geldiğinde yaptır diye
1prensannesiiiii Rabia04_09 yanlis anlama kuzum doktor söyler derken kendi açımdan konuştum benim doktorum 24 te yapmadı 26 dan sonra uygun gördü ondan dedim😊
Rabia04_09 1prensannesiiiii yok canım yanlış anlamadım zaten zaman yaklaşınca doktorum uyarısını veriyor internettende bakmaya üşendim burda konusu geçince sorayım dedim 😅