Gunay_14_18 _Cucemin_anesiyim_ Men tanidigim hamini biliremki duppeduz deib) Menimde hekimim 10heftede deir mene dedi
_Cucemin_anesiyim_ _momsssss sag salamat al qucaqina yteyim mende oglan isdeyirem planlamayla hanile qalmiwam gua
BEAUTY28 _Cucemin_anesiyim_ oglana qalmaq istiyende..planlama zatboss seydir..men ozumden gotururem Mence 2cideoglandi hele uzide demeyibler ama ele hiss edirem. Cunki iki hamilelu.dede eyni cur olaraq qalmisa.. Deyimde nece bu tesdiqlenmis seydir.. Aybasi bitenden sonra hec elaqede ol.amisam. taki..ovukyasiya gunume qrder yunurtamin cartsagini gorende hemin hunusu arxa pozadan elaqede olmusam ondan sonra hec…olmamisam. Birde 14gu sonra iki xett fusub teste ve oglan. Bu hamilelumdede ele etmisem sirf oglana qalmaq ucun yox. Sadece obuys gunumu biliridm ondan qabag olmamosfiq elaqrde.. hemin hunusu olduq sonra olmadom 15 gun sonra test cift cizgi
_momsssss _Cucemin_anesiyim_ çox sagol can hamımız sağ salamat alağ qucagmıza inşAllah ama mən bu planlama işlərinə niyəsə inanmıram çin takvimidi falan boş gəlir nəsə😃
alpseda_ Mən hamilə deyiləm 2ildir övlad həsrəti çəkirəm və bura yazmağ məqsədim deyirlər hamilələrin duası daha tez qəbul olur hamilə bacılarım mənədə hərəniz bir ağızdan dua edin Allah tezliklə sağlam övladla müjdələsin🤲🤲🤲
BEAUTY28 alpseda_ men sene deyim onlari ele. Inan allahaa ve mene huven hane qalacaqsa ..menden bes beter problemin ola bilmez yeqinki.. men ozum ozumun hekimi olmusam….desem yalan olar belkese ama eledir…men ozumu tabiyandan beri yumurta problemim olub..aybask gormemisem gorendede ya dermanla alib icirdimki olsun yada 5 6 7 hetta 8 aydan bir olurdu yeni . Hekimde qiz vaxti deyirid problemn vsr guya ere gedende duzelecek.. hamsi fiss… ne duzelmek duzelib elemedi..ere getdim yene aybasi gormedim.. hemisemi kimi 1 2 defe xelvetce derman atib icmisdi.ki rehemtdik qaynabamn dili kesilsinki..aybasi olmursam deyirid hamiya… neyse.. hekimede getdim yene qiz vXti icdiyim aybasi getiren derman yazirsi..gedirdim.. olurdum usagada qalanmirdim..cunki…YUMIRTAM.. HEC HEC HEC..BOYUMURDU…. HEC… ENDEMTRIUMDA VAXTINDA..QALINLASMORDI .Edemtrium cehennemee yumurtamm 10 ml catirdi geti sovrulu …olub gedirdi… suni mayalanmada istifde olunan dermana kimi iyneye kkmi hekim yazdi..boyumediki…boyumedide… .. Neynim alalhin isiydi.. men ama bu seyfede coxxx otlar kutler oxuyurdum oxuduqcada… ozume teselli veriridmki mendede olacaq. Dean eger bedenime tesir etmirse ola bilemzki otlar..tesir eletmesin… men basladim hamile qaldigim ay… aybasi olmisdm yenee DERMANLA.. aybasi biten kimi 15 gun.. sogan suyu her gun eyni…saatsa ac qarina..seher 9 axsam 11. Ve eyni zamanda yemekden evvvel erkude otu demelyin 1s tekan.. Yemekdem 2 saat aonra.. aslan pencesi.. basladim icmeye.. tam..tamm.tamima 15 gun… sadece oz ozume deyidmko Nedi allah uzume baglamiyibaa.. inandim..youtbda hamile q almag ucun baxmadgm qalmadi..bidiolar hamina baxdiqca oyrnerdm.. stmul alaridm…. veeee 15 gun icdim… biliridmki
BEAUTY28 alpseda_ 15 gun ocdim uje oldu aybasinin 20 ci gunu…her defede ayaqyiluna gedende ciss edenden sonra baxirdimki ag yukurta kimi bir sey gelse demelo yumurtam boyudu catladi.. birde ne gorsem yaxsidi cisden sonra axinti azca gelsii.. sevindimmm tezz yoldwm isden cagiridm elaqede olduq… sonra olmadiq….. ondan qabagda olammsidiq.. inandimmko esas odur yumurtami boyutmei bacardimm oz ozune cstladi… vee 14 gun sonra test…iki xet… 2 sindede ele qalmosam.. dogandna sonrada yene aybasi olmadim… sentyrbda oz ozune dogusdan tam 1 il 2 ay sonra oz ozune geldo ayabsim oldu… vaxtimi itirmemek uvun yene…basladim hemin seyelere hetta otlar ovaxtsan qalan idi vaxtida otmusdu:))) yene icdim yene aybasin tamm 21 ci gunu cisden sonra axinti geldi yene yoldasm cagiridm tezz eve gell elaqde olduq 1r gun sonra cift cizgi
BEAUTY28 alpseda_ senin eger aybasin her ay normal olursa.. sen hamike qalmagin coxx adant olacaq. Dert meni kkmisinde idi. Ne opmirdim olandada papitni..ya dermanla ya ozozune ondada yumurta yetismirdi….. sen eger normal olursans yoldasinsada normaldirsa.. sperm sen dedikelrm et.. ama TAM TAMINA DEQIQI SAAT KIMO DEQIQI :QALMASAN UZUME TUPUR:)))))
babyugur Turkanorx11 Ne edirik ozumiz edirik,internetde basim aqriysi yazsan basin min xəstəliyi çixacaq.Ona gorede her seyi bos ver,ozunu qoru hrkiminin dediklerini et bu qeder.Amin canin İnsAllah🤲🏻🤲🏻🥰
babyugur zumra23 Salam İlk usaqimda 5 heftemde yaşamisdim,Yerleşme lekesi idi.Ama ondan sonraki aylarda normal olmadiqini bilirem,seni qorxutmaq deyil niyyətim,ama həkimə gorubməlisən,İnsAllah her sey qaydasindadir,sag salamat qovusasan balava🤲🏻🤲🏻🤲🏻
babyugur Sena-cy00 Azerbaycanli oldugum halde bilmediğim sarkilar var aralarinda😂🥰İnsAllah canim evet kan cekiyor😍
Gulnar_95 Joymommy6 ilk doğum tebii olub 5 il ardan sonra 2ci hamilelikdi 26 hefte buda İnşallah tebii
BabyAdel Meleyinannesi eynen mende usagin herseyini orda temin edirler ozeldedi bizde de, ama elave cixis paltari bide iki dest goturdum belke🙈 ozumede eynen baxim mehsullari iki dest penjama bele. Sine ucu kremi hansidi sizde??
BEAUTY28 BabyAdel sinw uvun zat krem boss eydir vallah. Ne orsa duzemmeli emizzirie bilse zaten ozun agrin acindan hemde orsajilar smes verir deye rahat oluraan hec ecdese sine kremine ehtrv olmir oz ozume deyiremne yaxiwki almamosdimlisni seyelt
Meleyinannesi BabyAdel wee baby var idi trendyolda onu almisam lanisoh filamda terifleyirdiler amma men biraz axtardim dediler eyni seydi prsta qiymeti biraz artiqdi ona gore dedim hele yoxlamaq ucun wee baby alim
Meleyinannesi BEAUTY28 yanilirsiz men birincide oldum yaradan eve gelendede eynen xestexanadada icaze vermedim smes vermrye ozum yedirmisem ele orda olandan sinem me qeder vaxg yara oldu amma kremi vurub rahat olurdum srazi duzelirdi