Aleynaaaaa Merhaba arkadaşlar ben şuan 16+3 haftalık gebeyim doktorum 25 ocakta ilk tetanoz aşısını olmamı söyledi. Siz ilk dozunu kaç haftalıkken yaptırdınız ve yan etkileri oldu mu?
Elizzzs Aleynaaaaa 20 haftalıkken yaptırdım 3 gün kolum ağırmıştı hafif 2 doz 24 haftada oldum bacaklarıma vurmuştu ağrı sızlama şeklinde cok sürmedi o da
Nursaygi Aleynaaaaa 20. Haftada oldum ikinci doz için 1 ay sonra gel demişti sağlık ocağındaki hemşirem. ☺️
Aleynaaaaa Sinem0135 Bana da aynı şekilde söylediler sağlık ocağında sağlık bakanlığına göre de 12.haftayı doldurup geçirmiş tüm gebeler için uygulanabilirmiş
Busrayasin2351 minnakbebem korkulacak bir şey yok canım herkeste aynı ağrılar olmuyor benim ilk gün hiç ağrım olmadı sonrasında 2 gün hafiften kolum sızladı o kadar 🥰
Nursaygi minnakbebem Bende geçen hafta pazartesi oldum 1 hafta oldu sadece iki gün biraz ağrı yaptı 3. Gün geçti başka hiç bir sıkıntım olmadı. ☺️
tosimosi Ben 21 de ilk dozumu oldum 25+5 te 2. Dozum vardı ama sağlık ocağına gittiğimde aşının olmadığını söylediler kaldım öyle hahah
Gulsennnnnnnnn tosimosi Aşının bir serisi komple toplatılmıştı, daha yenileri gelmemiş demek. Ne zaman gitmiştiniz tarih olarak 😊
minikprens_71 Aleynaaaaa konuyla alakasız ama aynı hafta aynı gündeyiz 😂 cinsiyetimiz erkek sizin ki nedir🥰
Aleynaaaaa minikprens_71 yaa ne kadar güzel 🥰🥰 bizim fındığımız kız 👧🏼 Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
catandgirlmom Aleynaaaaa 19+4 te oldum, sadece o gün koluma değilince üstüne yattığımda ağrı oldu hafif sonra ki güne hiç bir şey kalmamıştı
tosimosi Gulsennnnnnnnn 15 aralıkta gittim ilk dozu oldum. 2. Doz 16 ocaktaydı ama geçti şimdilik bakalım ne olacak