buseyldz00 Haftamdan beri özellikle akşamları göğüslerimin uçları ve karnımın düz çizgi olan kısmı aşırı kaşınıyor deliricem var mı benim gibi olan acaba çözümü neyde buldunuz bulabildiniz mii😬😬 Haftalığım şuan 🌸
Asyabuse buseyldz00 bol bol nemlendir canım kuruluktan kaşınıyor göbeğini mümkün olduğunca kaşıma çatlak olur mazallah.. göğüs uçları için ayva çekirdeğinden jel yapıp onu kullanabilirsin 🌸🌸
Piaaa buseyldz00 ay benim de göğüs altlarım kaşınıyor 😂 karnım kaşındığında kaşımamaya çalışıyorum yara iz oluyormuş hemen nemlendirici sürüyorum
buseyldz00 Asyabuse o kadar tatlı kaşınıyor ki çok zor tutuyorum tırnaklarımla kaşımamak için zaten 😓😓 sürekli nemlendiriyim o zaman ben sağol canım 🙏🙏
buseyldz00 AyFa1608 ya ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım şimdi noldum böyle anlamadım delircem 😬
AyFa1608 buseyldz00 çok tatlı dimi😅 tatlı tatlı kaşınıyor kaşıdıkça kaşıyasın geliyor durunca da acıyor😬
Prenses34_annesi buseyldz00 gebelik kolestazı da olabilir canım her kaşıntı kuruluktan olmuyor bende kuruluk sandım kaşıntımı ama değilmiş yada ismini de vermek istemiyorum huylaniyorum 😂
buseyldz00 Prenses34_annesi ha yok ismini vermediğin şey olduğunu sanmam çünkü sadece geceleri uyurken oluyo krem sürünce geçiyo 😄
Avukathanimm buseyldz00 gerilmeden dolayı oluşan ince yırtıklar olurken kaşıntı da oluyor, hemen çatlak kremi yoksa zeytinyağı badem yağı hiç yoksa nemlendirici krem, evde ne varsa onu sür. Bi gecede çatlıyor bi gecede hayret esersin
Prenses34_annesi buseyldz00 zaten o da genelde geceleri oluyormuş uyku sırasında �nşallah öyle bir şey değildir 😂
Prenses34_annesi buseyldz00 yani eğer erkenden teşhis konulursa daha iyi olur diye söylemek istedim çünkü ben de normal olduğunu düşünüyordum hani derimin gerildiği için olduğunu düşünüyordum ama her şeyin normal olmadığını söylemişti doktorum yine de siz bilirsiniz Biz insanlık namına uyardık gerisi size takdirinize kalmış 🤣