Kızlar hamileliğim hep sıkıntılı geçti ilk 4 ay düşük tehlikesi sonraki aylar da gebelik zehirlenmesi şüphesi tansiyon kontrolü yaptık sürekli Allah’a şükür gebelik zehirlenmesi değilmiş ama sıkıntılı süreçti,sonra 29.haftamda kalçama sanki öküz oturmuş gibi bacağımı çekemiyordum 32.haftaya kadar sürdü öylede derken çok araştırdım normal doğumu çok istiyordum normal doğum olsun die.sonra araştırmalarım neticesi 36.hafta çocuk gelişimi tamamlamış oluyormuş ki 9.ayın içindesin ister erken ister geç ben artık yorulmuştum bu çocuğu doğurmam gerek erken olursa daha iyi olur die çok çok araştırdım 36.haftada merdiven inip çıkmaya başladım 4 katı 4 kere in çık hergün utanmasam gün içerisinde iş yerinde yapıcaktım ama günlük bi kere akşamleyin yapıyordum 37. Hafta doktor kontrolü vardı ben ise evde skuat su altında skuat perine masajı çok zordu acaba doğrumu yapıyorum derken çok etkiliymiş gerçekten yapıyordum, evi elimle siliyordum yere oturmadan ,benim amacım doktor a gideyim desin ki hazırsın gittik 37.hafta dedi haftaya gel çatı muayenesi yapalım .ben ise çatı muayenesinden sonra nişanın geldiğini bildiğim için bu saydığım hareketleri sıklaştı neyse 38.hafta gittim sabah doktora gitmeden namaz vakti tuvalete oturur pozisyon perine masajı çök kalk falan derken doktor gittik doktor muayene etti aaa dedi 3 cm açıklık dedi sancın yokmu falan dedi neyse dedi git eve bakalım gelirsin eve gittim arkadaş doğurmayacağım tuttu ve 3 cm açıklıkla 2 gün dolaştım hala bekliyorum suyum gelsin yok arkadaş ha bu arada çatı muayenesi sonrası kanamam oldu nişan geldi yani sevinçli ve heyecanlıyım hiç korkmuyorum benim için doğum benim istediğim gibi gittiği için başarmanın yarısı gibi bişe neyse pazar akşamı karnım taş gibi oldu dedim ben hastaneye gideceğim çocuk tekme atmıyor ve dışarı kar tipi boran gittik hemşire kontrol etti 4 cm açıklık dedi doktoru aradı doktor yatış verdi yatmadım kağıt imzaladık kendi isteğimle çıkıyorum die çünkü çıkma sebebim sabah doktora geleceğim bunlar normal doğum bulmuşlar parmak atıp duracaklar hissettim bide şöyle bi araştırma yaptım ilk çocukta suyun geldikten sonra evde banyonu yap toparlan çık yani boşuna hastane de beni bağırtacaklar tecrübelere binayen istemedim zaten sabah doktora geleceğim olduk acil bişe olur hastane 15 dk lık neyse eve geldim sabaha doğru perine masajı çök kalk tuvalet pozisyonu derken doktor bi baktı 6 cm açıklık ve bende sancı yok nst de sancı gözükmüyor dedi artık doğurtalım ben hala korkmuyorum heyecanlıyım yatış için beklettiler 20 dk yakın ben o sırada annemleri bıraktım gittim merdiven inip çıkmaya 4 katı 5 kere falan inip çıkıyorum sonra yatış için normal Doğum ünitesinde gittim sen mi doğracaksın diyip yüzüme bakıyor neyse ben pilates topu fal aldım odada yine skuat falan devam yani onlar serumla salonda dolaş dedi ama ben oda da dediklerimi yaptım sonra hemşire geldi 7 cm açıklık hala su yok ben kakarakikiri sonra doktorum geldi seni artık çatala alalım dedi çatala aldı suyumu patlattı Allahım sanki kovayla su döküldü kalktım ama yürüyecek takatim yok sancı 5 dk aralıklarla geliyor ben ölüyorum resmen geçince dünyalar benim sancı gelince çökmem gerektiğini biliyorum ki çocuğu ne kadar erken itsem o kadar az sancı ama yok sancı gelince bütün bildiklerini unutuyorsun ıkınamıyorsun çok zordu sancı gelince doğru ıkınmayala zaten çıkacak ama yapamıyordum duvarlarda ellerimi parçalıyordum doktor geldi böyle olmaz çatala dedi çatalda daha iyi bir ıkınma yaptım ama yine gelmiyordu bu bence benim yapım la alakalı sonra çocuk kemiğe dayandı nefes alamıyor derken doktor suni sancı dedi dedim nolur vermeyin Tm dedi sonra doktorla sancıyı bekliyoruz nst de sancı geç geliyor geç kalkacağız ve doğru ıkınma yok yine sonra doktor suni dedi ben o korkuyla bi ıkındım çocuk çıktı ama ben bitmiştim yorgunluktan çocuğu görecek halim yoktu bitiririn artık falan dedim sonrası işte mutluluk ben normal doğum hikayemi seviyorum benim başarım gerçekten 38 +2 doğum oldu