Aybkctnn Daha bir kaç saat önce neden midem bulanmıyor diye gülüşüyorduk ama şimdi düşük tehdidi olduğunu öğrendim o kadar üzgün ve canım sıkkın ki kızlar sanırım size ihtiyacım var...
Aybkctnn Mavi20 doktorum söyledi kanamam falanda olmadı ama progesteron değerimi düşük buldu 9 lardaydı sanırım
Mavi20 Aybkctnn 31 haftalığım hiç bulantım olmadı. Bulantı ile alakası yok. Dilerim güzel gümlerin olsun 🙏
Dilarakaan Ne alakası var kim söyledi sana onu ? 8+1 haftalık hanmileyim henüz hiç midem bulanmadı . Bazı nadir insanlarda bulanmayabilir bu çok normal panik yapacak birşey yok sakin ol . Ona bakarsan benim kayınvalidem 3 erkek annesi 3’ndede midesi hiç bulanmamış .
Aybkctnn Dilarakaan yok bunu bulantıyla ilişkilendirmedi zaten değerim düşük çıkmış korkudan ben ağzımı açamadım zaten
Dilarakaan Aybkctnn Anladım bulantıya panik yapma yani onu demek istedim tatlım ben . Kaç haftalık bu arada ?
Petekimmutlu 10+4deyim. 7.haftadan beri düşük tehdidi ile yatarak geçirdim haftaları. Progestan ilaç kullanıyorum. Korkma dua et. Allah'ın izniyle bişey olmaz. Bol bol yat😊
Aybkctnn Dilarakaan kuzum ne demek istediğini anlamadım ama progesteron ile ilgili gördüğüm tüm değerleri yazayım Progesteron: 9.86 folikül faz ortası<1.40 Luteal 3.34-25.56 Mid Luteal 4.44-28.03 gibi