Tanembebek5 Cey53 ben de 20 +3 üm normalde 3 haziran ama 15 gün öncede olabilir dedi doktorum mayıs bebeği olacak sanki 😍
minikoglumuz Cey53 22+2 mayıs ortası sonu görünüyor. Sizlerin bu haftalar da göbüşünüz küçük mü Bi de bebek hareketleri nasıl sizlerde
Cey53 Tanembebek5 benimde 17 Mayıs gozukuyor ama sanki çok durmayacak gibi hissediyorum 🙈🙈 hazırlıklara başladınız mı acaba
Tanembebek5 Cey53 başladım canım ben Aralık indirimindeyken epey bir sey almıstım 😅 hâlâ da almaya çalısıyorum ufak tefek seyler kaldı her sey günden güne pahalılasıyor maalesef 😥
Cey53 Tanembebek5 bende başladım da sürekli bir eksik çıkıyor yine 🙈 tatlı telaslar sağlıkla kucağımiza alalım inşallah 🍫
Yasemini1665 gzl_2320 bende sana eşlik ediyim 22+1 den selamlar haftasonu detaylı ultrason ve doktor kontrolümüz var👋🏻❤️
Cey53 dilos011 doğum için bu kadar erken bilgi veriyorlar mı ya 🙈 sezeryan veya normal doğum diye yoksa kendi isteğiniz mi
fatmaulutas minikoglumuz Evet aşırı bir gobus yok azıcık azıcık büyümeye başladı :) Ayrıca bebekte bir gün aşırı oynayıp iki gün oynamayabiliyor:) Yani her dakika hareket yok :)
Mamimamimami minikoglumuz göbeğim bu sefer erken çıktı okonci hamilelik diye heralde ..bide merak ediyorum bazen kendimi kaybedip çarşı oazar geziyorum iki saat dolanmış oluyorum zarari olur mu o kadar çok ayakta kalmanın yurumenin
Cey53 minikoglumuz gobusum normal diyebilirim orta yani, hareketleri de 19. Haftada hissetmeye başlamıştım çok aşırı değil normal 🙈
Yeniannis_ Merhaba 21+4 bizde Doğum hakkında doktorla daha konuşmadık Ama 26 mayıs felan gözüküyor (sezeryan diye daha erken olurmuş sanırım) 😂🌸
Cey53 Yeniannis_ bu haftalarda sezeryan ya da normal doğum hakkında karar veriliyor mu ya bana doktorum henüz bir şey demedi
semanur0456 Yeniannis_ merhaba bende 21+5 im ☺️ sizinle aramızda 1 gün var 😄 25 mayıs benim doğumum da , suan kızım cok hareketli ikizler burcu olmasını istiyorum ama durmaz erkenden gelir diye düşünüyorum 🥰😁 tabi rabbim bilir 🤲🏼 sizin cinsiyet nedir :)
gzl_2320 Hareketlerini aşağıdan hisseden var mı 2 gündür aşağıdan hissediyorum hareketlerini arada göbeğimden de oluyor da genel olarak aşağılarda
betulebrar61 gzl_2320 benim hep kasıklarda tekmeleri arada yukarı cikiyo ama normalmiş ayakları aşağıda oluyormuş. Doktora sormuştum daha pozisyon almadı dönüp duruyo
Yeniannis_ gzl_2320 yaklaşık 1 haftadır arada hissediyorum göbek deliğimin oraya yeni geçti sanırım , hareket vs yapıyo sallıyo bacakları herhalde aşağı , wc ihtiyacı getiriyor mu sizde ? Çiş yapınca rahatlıyorum onu orda hissederken.
betulebrar61 gzl_2320 evet doktorumda öyle dedi şuan ayak kısımları özellikle aşağıda olduğu için normal bı durum. İkinci gebeliğim. Birinci gebeligimle hiç alakası yok 😊 bu yordu beni üstelik smdi bel ve ayak ağrılarım olustu