Gokceee__23 Kizlarrr cinsiyeti dün öğrendik.kizim oluyormuş çok şükür 🤲🤲🤲 üç oğlan sonrası 🥰 Cinsiyeti bilenler tebrikler😘😘😘
2aslan_annesi07 Gokceee__23 yaa hayırlısı olsun bende 3.gebegim ve 3. De erkek kız istedik nasip olmadı bakalım 4. Nasip olursa bı gün kız istiyorum tabi sağlık en onemlisi
Gunay_14_18 Gokceee__23 Tebrik ederim Bende Kizim olsun cok istemiwdim iki oglandan sonra Inwallah Kizim olcak💗💗💗
Gokceee__23 Gokceee__23 arkadaşlar cinsiyet öğrenmeye çalışan anneler için cinsiyeti bilenleri yazıyorum çok merak ediliyor haliyle her yerde kim bildiyse sormak istiyorlar,kendimden biliyorum😄 @keremalya1724 @Gunay_18 @Leylaberk @2Mucizeveannesi @bendiyebiriii @Kubrabyrmm @Elifkursun44 @Edalimm
Sema88 Gokceee__23 hayırlı olsun😊 benimde 3 kızım var şimdi hamileyim 34 haftalık cinsiyeti hala net değil benimde gönlümden geçen erkek ama hayırlısı olsunnn
Cnskose Gokceee__23 @keremalya1724 @Gunay_18 @Leylaberk @2Mucizeveannesi @bendiyebiriii @Kubrabyrmm @Elifkursun44 @Edalimm Anneler 12+4 burda banada rica etsem tahmin yaparmsnz çok merak ediyorum
Elifkursun44 Gokceee__23 hayırlı olsun demısdım rabbım gönlüne göre verdi koz evlat başka bir sey ama çok nazlılar haberin olsun benim oğlum kızım gar sımdı bu oğlum oluyor çok ıstıyordum