Minikcennetim Kızlsr sütüm yok bebekte çok ağlıyor acil süt yapıcı çay önerir misiniz komposto vs de içtim şöyle hemen etkili bi çay var mı☹️
Dilara556 Minikcennetim çay değil de canım 2 tas süt ile 4 yemek kaşığı un ağız tadına kadar şeker tencerede muhallebisini yap ye iyi geliyor süt yapıyor
Zuzununannesi01 Minikcennetim e bebek malt içeceği var hemen süt getiriyor onu iç canım kutusu yeşil adıda promalt bu arada bi arkadaş süt unu muhallebi yap demiş onu yapma o iyi gelmiyor karnın şişer un var içinde görümce sezeryan sonrası yedi karnı kocaman oldu doktor kızdı
Hilaynur Minikcennetim hurma incir dut canım bu ları tüket hurma çok arttırıyor bidr solgar b12 vitamini çok arttırıyomş onu buseferkş dogumda denicem ama ilk dogumumda bolca hurma incir tükettim bende sezeryan olmştm geliyordu
Evinamin031120 Minikcennetim cay değil de ben solgarın bira mayasını aldım çoğu kişi öneriyor çok etkiliymiş bi doktordan bile öneri olarak duydum kendisi kullanmış
BOF Aktardan ısırgan otu çayı alabılırsın bnde ynı dogum yptım cok ıyı gldi ama en önemlisi bol bol su içmek 3 litre su komposta falan yalan yani hem kilo aldırıyo hemde bır halta yaramıyor
Mervesya Minikcennetim dut kuru incir hurma tarcin kaynatip icin bol bol emzirin ten tene temas yapin bolcana
Seyma61 Minikcennetim maltana diye bir içecek var onu alip deneyenilirsin icinde mslt var sut yapiyordu ilk gebeligimde denedim onu yapiyordu süt sezeryandim bende
Fevehan Minikcennetim rezene çayı derler genelde hem süt yapar hemde gazı alırmış. Bi sorsun eşin aktara alsın öyle. Bulgur pilavı da yapar der büyüklerimiz. Emdikçe süt gelecek canım merak etme 🤲🏻🌸
nilsmomy Minikcennetim hipp emziren anne çayı. İçtiğim zaman hem bebeğim güzel uyuyor hem sütüm artıyor. Günde iki bardak içiyorum 🤌🏻🤌🏻 humana da güzelmiş fakat çok şekerliymiş, kilo yapabilir
Zeynepbebek23 Minikcennetim ya canım gözün aydın sendemi sezeryan oldun ya bende 12si oldum.Çok şükür sütüm var.Ola bildiğin kadar göğüsünü sağ süt geliyor o zaman bebeğin ağzına ver çeksin öyle çıkıyor bende de olmadı birgün ama ağzına aldıkca sütüm çıktı çok şükür