Ebrarliva Kiizmin ateşi ,42 oluyor bı turlu dusmuor ne olur yardım edin dotorda bişey yapmior bize eve geldik soğuk uygulama sadece başka napabilirim onrenriizn varmi
Ginger_ Ebrarliva uyanıksa bebeğiniz ılık duş aldırın ona mutlaka soğuğa yakın oldun biraz ince kıyafetleriyle kalsın bol sıvı alması gerekiyor kusma vs yoksa ılık su içirmeye çalışın
Ginger_ Ebrarliva sabaha inşallah ateşi düşerse muhtemelen iştahsız olur yemek yiyemezse bile bol sıvı tüketmesine yardımcı olun
Ginger_ Sirkeli su denedin mi canım 42 çok yüksek Allah korusun havale geçirebilir ateş düşürücü iğne vs veya başka ilaç gerekir buzda tutmaya çalışın Allahım şifa versin
Ebrarliva Ginger_ canım götürdüm 2 defa soledim calplo ver soğuk uygulama yapndedi ateş lmasi normal dedi bademcikleri iltihaplanmis ama bu turlu dusmuyor
Ginger_ Ebrarliva 4 saat ideal bence verin ve sirkeli soğuk su koyun kasıklarına koltuk altına başına ensesine
Ginger_ Ebrarliva ilaç için 4 6 saat aralığı ideal siz ateşi yüksek olduğu için 4 saatte verebilirsiniz limon suyuna batırılmış çorap da ateşi alır yapma imkanınız varsa eğer asprin ve limon suyunu iyice ezip suya katıp da soğuk komprese devam edebilirsiniz aklıma alternatif olarak bunlar geliyor
Ginger_ Ebrarliva şuan vücudu savaşıyor ateşlenmesi normal su içirmeye de çalışın Rabbim yardımcınız olsun
Ginger_ Ebrarliva ateşi düşmesi için ılık suyla başına su değdirmeden omuzdan aşağısına yapabilirsiniz
gokcemom16 Calpol verebilirsiniz benim kızım dört yaşında kilosuna göre iki kaşık veriyordum doktor demiştir bir ya da iki kaşık diye evet hava soğuk ev de soğuk olabilir duş yerine sürekli ıslak bez ile koltık altı alnına ıslak bezler koyun
Ginger_ Ebrarliva canım calpol parasetemol içeren bir ilaç yani çok düşük riski olan grupta parol gibi düşün 4 6 saat arası verilmesi uygundur
Ebrarliva Ginger_ of Allah’ım lert oldum 1 ftafts boyunca baş ağrısından hastanelerdeyim serumlarla. İyi olduğum gün kızım hstslansdi bu hamile halimle
Ginger_ Ebrarliva çok çok geçmiş olsunçocuklar bizden daha güçlüdür merak etme iyi olacak kendini de diğer bebişini de düşün sakin olmaya çalış lütfen 🙏
Ebrarliva Heyv ay ever fitil hiç aklıma gelmedi ya yarın alicam ona hemen şuan yanımda yok tşk ederim
Ebrarliva Ginger_ çok tşk ederim canım çok zor süreçlerden geçtim cokk bbabaminkaybetttim sonra 4 haftalik hamile olduğumu igrendim böbrek kumu artı enfeksiyon geçiren cok şiddetli. O geçti derken dişim ithiplandi agrialrdan 1 hafta yemek yemedim sonra zorunlu çekildi o bitti derken baş ağrım başladı o da tam bitti şimdi kızın Rabbinin bir iimtihani çok sukjr