Gonca_ergn Sevgiiiakby ben normalde ne yiyorsam onu yedim sadece meyve çok tüketiyorum 6 ay bitti 71 kiloyla başladım 68e düştüm şu an 71 kiloyum bazen gece çok acikiyorum o zamanda elma falan tüketiyorum hiç abur cubur sevmiyorum zaten onlar yok hayatimda günde 1 tane canga yerim ama 🤤
Mercan1994 Sevgiiiakby ben yarın 20 haftalık olacağım daha kilo almadım 9 kilo vermişim o da herhalde şöyle oldu ben eskiden abur cubur çikolata gazlı ve gazsız bütün içecekler dışarıda ki fastfood türü yiyecekler çok yerdim hamileliğimde çok tiksiniyorum hepsinden yiyemiyorum hala da öyle sadece normal evde yediğimiz yemekleri yiyebiliyorum öyle verdim bence.Sende eğer sağlıksız şeyler yiyorsan onları bırak başka bişey yapma verirsin çünkü ben sadece hamileliğimde böyle kilo verdim
Sevsev0940 Sevgiiiakby 58 kiloyla hamile kaldim suan 66 kiloyum. 23 haftalik hamileyim 🤭 8 kilo almışım
Buseufuk1531 Sevgiiiakby valla 46 kiloyla hamile kaldım şuan 72 falanım 😂😂22 kilo falan almış olmalıyım
yaprakyzglc Sevgiiiakby Hamilelikten önce 50 kiloydum. Şuan 28.haftadayim ve 70 kilo olmuşum. Hayatim boyunca o kadar kilo almak isteyen ben şuan vermek istiyorum. Doktor kilon normal diyo boyuma göre artik 1 er kilo almaya bak dedi
Herseyguzelolsun7 aysbuk2baby ben gebediyetisyeni Merve Aksoy’la 12.haftamda başlamayı düşünüyorum. Siz kimle ilerlediniz acaba
aysbuk2baby Herseyguzelolsun7 eflal rana laciner, arkadaşımın çalıştığı diyetisyendi onun yönlendirmesiyle tanıştım kendisiyle. Oldukça da memnun kldım.
huriyeearslan Sevgiiiakby ben 12+4 haftalık hamileyim 59 kilo ile hamile kaldım şuan da 57 kiloyum 3 ay bitmek üzere ama ben almak yerine veriyorum mide bulantısı istifra olmadığı halde 😅
EsraNida Bu biraz da genetik bir durum kız kardeşim 2 kilo alarak doğum yapmıştı 😅 ben 20. Haftadayım 6 kilo aldım sağlıklıda besleniyorum. Ki yaklaşık 3 senedir diyetisyen eşliğinde hep beslenmemi takip ediyorum 😅 bu dönemde sanki zor gibi dikkat etsekte
KeremikoBayky 60 la hamile kaldım ( normalde 56-57 dir kilom biraz fazlam varken hamile kaldım )38+5im bugün yarın doğum yapıcam 17 kilo aldm
EbrarBusra Sevgiiiakby ben 61 le başladım doğuma kadar 6 kilo aldım 67 yle girdim şimdi de 59 kiloyum