Rosense Melinayinannesi Evet, bebeğin erken gelme ihtimali var mı yok mu tespit edilip ona göre plan yapılıyor. Nst gibi. Nst de bunun için yapılıyor, sezaryen normal doğum fark etmiyor.
ebruozeser Rosense çatı muayenesi 38. haftada oldu, gerçekten üç dört kere derin nefes alana kadar bitiyor işlem o kadar kısa sürüyor. Bende herhangi bir lekelenme olmadı, üzerinden bir hafta geçti 39 olduk herhangi gelen giden yoklayan da yok :)
Buseniizz Rosense 37 haftalığım dün çatı muayenesine girdim bende sizin olduğunuz gibi şeyler okumuştum bu yüzden korkarak girdim ama kendimi asla kasmadım kendini asla kasma çünkü acısız ve saniyelik bir işlem asla uzun sürmüyor ben anlamadım bile parmağını soktu ve çıkardı ne bir kanama ne de başka bir şey yaşamadım tabi herkeste farklıdır belki ama bende hiç bir şey olmadı bende bekledim bir kanama lekelenme felan ama olmadı bu yüzden korkma sakin ol ve kendini kasma başka şeyler düşün
beybito27 Rosense Ben cumartesi günü çatı muayenesi oldum. Muayene zor değildi fakat benim çatım çok dar olduğu için mecburen sezeryan olacağım. Abartılacak birşey yok. Hamilelik süreci komple zor bir süreç, bu muayeneler ise dakika sürmeyen işlemler. Göz korkutmaya gerek yok. Ben 9 gün sonra doğuma gideceğim
Rosense beybito27 ben de sezaryen olacağım. Açıklık var mı diye kontrol etmek istiyor doktor sezaryen öncesi planlar değişirse diye. Benim de p.tesi günü doğumum var kısmetse. 🤲
Merveneg Rosense benim 35+5 te yani pzar günü yapıldı. Ben sezaryen doğum yapacağım. Bakılacağını düşünmüyordum ama sancım çıkınca baktılar. 1 cm açıklık varmış. Asla bişe hissetmedim acı vs. O kadar korkutucu yazı okumuştum. Bu muymuş dedim.
Rosense Zeynep117 gerek görülüyor, çünkü planlanandan erken doğum sürecinin başlaması durumu olabiliyor, doktor da öngörüp ona göre doğumu planlayabilmek için Nst, çatı muayenesi gibi kontrolleri yapma ihtiyacı hissediyor.
yaseminkuzeyaysiii Rosense Benim muanemi yaptı ben doğurdum o gün .Bide 4cm acilmam vardı çok şükür inşallah bu hamileliğimde de aynısı olur hayirlisiyla
YgzAlp2536 Rosense kesinlikle acılı bi işlem değil rahat olunca saniyeler içinde bitiyo 38 +2 de çatı muayenesi olmuştum.
irem01 Rosense acıması kanama olması tamamen kendini kasmandan kaynaklanır. Kasmazsan hiç hissetmezsin bile çünkü muayene çok derinlere kadar bakılan bı işlem değil. Normal doğum düşünüyorsan doğum sürecini düşün mecbur kendini rahat bırakacaksın o an. Onun gibi düşün bıkac saniyede bitecek zaten. Ben hiç zorluk yaşamamistim dediğim gibi doğumda daha fazla müdahale oluyor çatı muayenesi en kolayı
Rosense irem01 normal doğum olmayacak. P.tesi günü sezaryenim var. Teşekkür ederim paylaşımınız için.
irem01 Rosense sezaryende çatı muayenesi yapıyorlar mi ki. Bilmiyordum bunu. Sağlıkla gelsin inşallah 🌸