poyrazin_annesi28 minikerdeminannesi Ben iyi olursam 2 3 gün yeter diyorum. Hatta kimse olmasa da olur eşim olsa yeter. Çünkü işime karışılmasini sevmiyorum ki çok karışıp stres edilicegimi biliyorum ve korkuyorum. Şimdiden karisiliyp 🥲
Sirkelimon minikerdeminannesi mümkünse bebek görmeye bile kimse gelmemeli anne-baba-bebek birbirlerini çok da güzel idare ediyor
gokcemom16 minikerdeminannesi benim ilk doğumun sezeryan oldu iki gün yetti arttı bile 😂 en güzeli anne baba yalnız olsın gün içinde gelip gitsinler yada yatılı kabul etmeyin ya da 2 günde bir birisi gelip yemek yapsa o bile yeter size
Tugbaysima Ben sezeryan oldum kaynanam geldi 15 gün kaldı o sürede ben hep bebeğimle ilgilendim o da evin işleriyle ilgilendi sağolsun o gidene kadar ben de toparlandım her işimi görüyorum artık siz toparlanana kadar hazır hissedene kadar birisi olmalı bence çünkü ilk zamanlar bebeğinizle birbirinize alışmanız gerekiyor uykusuz kalıyorsunuz adapte süreci oluyor
ikibaloglanannesi Olmamalı. Bence bu süreç eş ile geçirilmeli. Doğumuma birkaç hafta kaldı sadece ilk gün hastanede annem kalacak. Ertesi gün eve geldiğimde eşim ben ve bebeğimiz olacağız.
Ada9y ikibaloglanannesi ah ah keşkeeee 😢 yine eşim de yanımda olacak ama başkalarıda olur kesin anlayışlı bi ortam içinde yaşamıyorum malesef 🫠
Prensesannesi96 minikerdeminannesi annem geldi şükürler olsun ama normal doğum toparlanmam bi haftayı geçmedi bir ay kaldı alışayım diye başka kardeşim hariç kimseyi istemezdim zaten iyiki fe tek annemdi 💕
Tugcecv minikerdeminannesi ben hem annemi hem kayinvalidemi çağırdım. Çünkü küçük bebeklerden korkuyorum 😂
Sahnedekimadam Hiçbirşey bilmiyorum şimdilik ilerleyen haftalarda belki değişir ama nasıl emzircem nasıl yatırcam nasıl kundaklicam bunları ben nasıl öğrencem yaaaağğ annem olmalı kesin olmalı
anie minikerdeminannesi mümkün olsa kimseyi istemezdim ama ailemden farklı şehirde yaşadığımız için annem geldi 40ı çıkana kdar duracağım diyor
KayraVeAnnesi_06 minikerdeminannesi Sezeryan doğum yaptım erken doğum oldu . Bebeğim küvezde kaldı 10 gün benim tam anlamıyla toparlanmam 15 günü buldu Annem kaldı 40 gün , şimdide ben annemlerde kalıyorum . Kesinlikle zor bir süreç ilk başlarda ağrınız oluyor , bebeğe alışmak herşeynii görüp yetmek ve uykusuzluk herşeye yetişmek mümkün olmuyor bence yanınızda biri olmalı
poyrazaraf şuan 2inci bebeğime hamileyim 10haftalık ilk çocuğumda annem en büyük destekçimdi doğum yaptıktan sonra 3-4gün benim yanında evde kaldı normal doğum yaptım fakat illaki gene pansuman yapıyosun çocuk emziriyosun piskoleji durumu çok başka onunla ilgilenmekten kendini unutuyorsun eşler tabiki en büyük destekçimiz ama evde temizlik yemek gibi olan şeyler için ailenin desteği en büyük ihtiyaç o halinizdeyken çok şükür annem iyi ki yanımda olmuş
Kardelennntu Bence biri olmalı en azından 40 ı çıkana kadar sen kendini toparlayana kadar lohusa oluyorsun çünkü, ilk bebeğin yıkanması kulaklarına su kaçmaması gerekiyor hızlı yıkanması gerekiyor yanında biri olursa daha kolay olur bence
AyseSydm minikerdeminannesi ilk gebeliğim. Doğum yapttığım zaman kayınvalidemden ricacı oldum gelip kalması için. Çok ufak bir şey dünyaya getireceğim rabbimin izniyle ve altını açmak emzirmek banyosunu yaptırmak. Hepsi gözümü korkutuyor. Ben biraz toparlana kadarda yemekte temizlikte yardımcı olur en azından. Tabi kayınvalidemle iyi anlaşıyoruz. Sıkıntımız olsaydı gelsin istemezdim
Night minikerdeminannesi 0 gün 😄 ben ilk günden beri yalnızdım kendim öyle istedim ve bir gün bile pişman olmadım