Oznr Merhaba 36 haftaligim gecen ay normal olan tsh bu ay 3.59 cikti aile hekimi hemen ilaca basla dedi boyle cikan varmi yuksek. Ilacla duzeliyor mu
Rojinn Oznr canım benimde 3.56 çıktı dr 3 üstüne çıkmaması geriyor dedi.İlaç vermedi bir ay takip edecek eğer daha yükselirse ona göre ilaç yazcak bi dahaki kontrollü bekliyorum şu anda 27 haftalığız .
Dilarakaan Merhaba tatlım panik yapma öncelikle hamilemisin ? Ben senelerdir tiroid hastasıyım ve senelerdir ilaç kullanıyorum şuanda hamileyimde evet doğru senin ilaca başlaman gerekiyo ama Allahın izniyle cvp veriyo merak etme benim 6 ay önce 6.59’du 3 ay önce 1.77’ye indi 1 ay önce 2.88’e çıkmış 3 gün önce kontrolümde 2.26 çıktı ve şuanda 8+1 haftalık hamileyim ayda bir kontrole gitmelisin tiroid sıkıntın varsa .
Oznr Dilarakaan ya baktim da inyermetten zeka geriligi falan diyor cok stres oldum evet hamileyim 36 haftalik
Ceydacyln Ben gebeliğimin başından beri ilaç kullanıyorum her ay kontrol altındayım şuan 33haftalığım bi sıkıntı yok şükür 🙏 sizinde ilaçla kontrol altına alınır geçmiş olsun ☺️
Dilarakaan Oznr Panik yapma mutlaka kontrollere git hamile oldugunda özellikle ayda 1 gitmen lazım . Sofra tuzundan uzak dur güvendiğin yerden kaya tuzu al yemeklere bile onu kullan mutlaka derim 👍🏼