Lidia Kızlar bu haftada ağda yaptıranlar varmı 😬 Nasıl çok kasılma veya ağrı yaşadınızmı doğumu tetiklermi ?
Hallerimvarbenim Lidia 35teyim dün yaptırdım çok acımıyor ve kasılmıyorsanız sorun yok tamamen sizin canınızın tatlılığıyla ilgili 🤭😅
Yelkovan1 Lidia 37 de yaptrdım tenim çok hassaslaşmış baya acıdı ve kanadı ben acıdığı için baya kastım kendimi ağrı olmadı …ama sonuç tertemiz 👌🏻😂
Medda Lidia ben 38 haftalığım ve ağda yaptrdım dün acıma biraz oluyor tabiki kasılmada ama bir skntı yasamadım doktorumda onayladı. Gayet iyiydi ve iyi ki yaptırmısım bugün catı muayenem vardı temiz temiz gittim rahatladım valla 😅😅
gokcemom16 Lidia ben 39 da yaptırmıştım ama bana mısın demedi 40+3 te sezeryanla doğurdum😂😂 içini rahat tut ufak ufak çeksin rica et
Lidia Hallerimvarbenim Canım tatlı değildir haftam ilerde olduğu için haliyle vajen çok hassas oluyor ağrıdan dolayı 🙈
Sedauzunbekiroglu 38+3 de yaptirmistim dogumu tetiklemedi hic agri vs olmadi sadece vucut hassaslastigi icin normalinden bi tik daha acidi ama kuaforunuze soylerseniz ufak ufak hallederse fazla skinti yasamazsiniz bence
Duyguucnr Lidia 37+5 bugün yaptırdım ne acı oldu ne ağrı psikolojik olarakta rahatladım, ani bir durum olursa temizim🤍