Bdeniz Ben hiç ılık duş alamam gerçeten kızlar ve 37. Haftamdayım artık sıcak duş alma diyor yakınlarım doğum başlayabilirmiş.Gerçekten suyun derecesi ile hamilelik bağlantılı mı merak ediyorum e şimdiye kadar hep sıcak duş aldım ben
AhseninAnnesii Bdeniz dogumu baslatmak icin ilik sicak suya oturun veya yapin derler rahmin gevsesin sancilarini rahat karsila diye. 38+5im sicakla banyo yapiyom hala ama gelen giden yok henuz 😬
Sevgi56 Bdeniz bende burda öğrendim sıcak duşun düşüğe erken doğuma sebep olduğuna, doktorum hiç bahsetmedi. Bende sıcak su seviyorum ılık suyla duş alınca hiç sevmiyorum yinede dikkat ediyorum napalım 🤒😁
Babykalamar Bdeniz bebegin kilosu boyu cigeri normalse 37 olmus ben olsam devam ederdim sicak dusa dogsun diye🤣🤣🤣 33+5 im catlicam da artik🤣🤣
Bdeniz Sevgi56 bana da doktorum hiç bahsetmedi ılık duş al diye en başından beri de sıcak duş alıyorum alışkanlık napalım zaten sonlara yaklaştım artık sıcak ılık farketmez diyotum kendime :)
defneveannesii_ Ya onu ben de duydumm, çok üşüyen biriyim ılık duş alamam illa ki sıcak olucak 🙈 Ama gebeliğin başlarında sıcak suyla duş almak Allah korusun düşüğe sebep olabilirmiş, bunu duyduğumdan beri üşüye üşüye ılık suya giriyorum 🙈 Bebişkom için 👼🏼💕🙏
Aylin355 Bdeniz Bana doktorum sıcak suyla duş alma banyoda buhar olmasın düşer bayılırsın dedi tansiyon düşüklüğü yaptığı için ve uzun süre kalma hemen duşunu al çık dedi, ki ben 1 saat zaman geçiriyorum seviyorum duşu, şimdi hızlı hızlı halledip çıkıyorum nolur nolmaz diye