Gamze142536 Deletedmom_53 hiç hamile değilmişim gibi çalışmaya devam hocam😂💕 ayın 27 sine kadar çalışabilir raporum var normalde yarın 37 hafta oluyoruz. Ama raporu bir hafta geç aldığım için bitiş süresi de 1 hafta daha uzadı
Deletedmom_53 Gamze142536 Maşallah Rabb’im güç versin 🤲❤️ Ben yeni kürtaj oldum 🥲 Hamile değilim. Çalışmaya devam💐
Rumish58_Reyyan helinozer Bilinenin aksine kapılar radyasyon saçmıyor sadece cihazlar saçıyor çocuğumu bile rahatlıkla geçirebiliyorum içiniz rahat olsun 😀
Mercan1994 helinozer ben hiç geçmiyorum şuan çalışmıyorum avmye gidince geçmiyorum zararı yok diyebiliyorum ama yinede geçmiyorum ben
Gamze142536 Deletedmom_53 geçmiş olsun hocam çok üzüldüm bilmiyordum kusura bakmayın. Rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda kucağınızı sağlıklı ve hayırlı bir evlatla doldurmayı nasip etsin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım💕
Asdfgh21 @"coolmother anaokulu öğretmeniyim ama pandemiden beri özel ders veriyorum aynı zamanda hacamat sülük tedavisi eğitimi aldım ve 3 senedir yapıyorum 🥰
Asdfgh21 anaokulu öğretmeniyim ama pandemiden beri özel ders veriyorum aynı zamanda hacamat sülük tedavisi eğitimi aldım ve 3 senedir yapıyorum 🥰
Deletedmom_53 Gamze142536 ne kusuru hocam, nereden bileceksiniz ki estağfirullah ❤️ inşallah Rabb’im doğru zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder 🤲 Siz de sağlıkla kavuşursunuz inşallah 💐💐
AzraFarah Bbsrrr laboratuar teknikeri mezunuyum ayrıca ilahiyat mezunuyum ama çalışmıyorum, üçüncü mesleğim ev hanımlığını yapıyorum