beyzacmvrc Nilufer_06 nuk cumartesi şoka gelecek iki ayrı model var 100 TL 160 ml ydi sanırım. Bende alsam mı bilemedm kararsızım
Smyye1B Nilufer_06 Kesinlikle tommee Tippee öneririm ödüllü bir biberon anne göğsüne en yakını . Sütüm az geliyordu benim hem emiyordu hem mama veriyordum asla red yaşamadım.
Elifoz28 Nilufer_06 6 aylık bır anne olarak konuşuyorum bebegınız tutmayabılır ben aldım ama 6 aydır tutmuyor bence daha uygun bısey alın lansınoh gibi
Nilufer_06 beyzacmvrc Bende gördüm şimdi çarşamba kataloğunda ama kararsız aldım avent mi nuk mu diye ☺️
Fatmiks Bende Dr.Browns a bakıyorum biberon olarak memnuniyeti baya yüksek avente göre de daha uygun fiyat bakımından ama tabi daha kullanmaya baya var 🙃
Nilufer_06 Elifoz28 Ben aslında onu da düşündüm acaba almasam bebegım doğunca alsam mı diye ama hersey zamlanmak için bir sonraki günü beklıyor 4 ay sonra daha zamlı olur fiyatları diye düşündüm
catandgirlmom Nilufer_06 2 tane biri cam biri plastik avent aldım inşallah minişim sever 😍 bir tane de chicco aldım şeklini çok beğendiğim için emme kısmı yandan anne memesi hissi veriyormuş
catandgirlmom Nilufer_06 aventlere sürekli zam geldiğini biliyordum etrafımdan onun övüldüğünü de daha beta 13 hamileliğimi öğrendiğim gün gidip aldım 😂