esrabalkan1 Hamileliğimin başından beri aşırı saç dökülmesi var bunun için ne kullanabilirim yakında kel kalacam 😂korkuyorum da kimyasal şeyler kullanmaya önerileriniz var mı
Cansudinc esrabalkan1 Doktor kan değerlerim düşük demişti bana demir ilacı kullandıktan sonra düzelir dedi . Benimde hamileliğin başında başladı daha yeni azaldı 27 haftalığım 😩
beyzacmvrc esrabalkan1 d vitaminine baktırdın mı? Tiroid sorunun var mı? Bunlar da etkiliyormus Bende d vitamini hep düşüktü ilaç kullanıyorum tiroidim de yüksek çıktı gebelikte. Bunlar çok etkiliyormus
coolmother Cansudinc vallahi benimde öyle artık düsünmemeye calısıyorım yoksa kafayı iyice bozucam o yüzden güzelce bakımını yapıyorum tarıyorum topluyorum mis
esrabalkan1 beyzacmvrc vitaminlerim düşük çıkmadı ama tiroid e baktırmadım belki tiroid sorun olabilir
beyzacmvrc esrabalkan1 düzenli kan tahlili yaptırıyorsanz ona bakıyorlar mutlaka. TSH, T3, T4 Hormonu na bakıyorlar. Yüksek veya düşük olsa doktorunuz mutlaka ilaca başlatırdı diye düşünüyorum
beyzacmvrc esrabalkan1 yani bu değerler de sıkıntı olmasa da saç dökülmesi gebelikte oluyormuş normalmiş
esrabalkan1 beyzacmvrc bende pcos vardı evlenmeden önce o zamanlar az dökülme vardı hamilelikte artınca korktum kel kalacam diye
beyzacmvrc esrabalkan1 hamilelikte artıyor canım normal diye biliyorum ama aşırıysa doktorunla görüşürsün bi