Busralya41 Arkadaşlar Kocaeli İzmit’te oturup özel hastanede doğum ücreti bilgisi verecek var mı arıyorum hastaneleri cevap vermiyorlar
Smyye1B Barilay Waaow Medar o kadar mı olmuş Haziran ayında 5e yapmıştım ama odaları çok kötü cihanın daha geniş ve konforlu
Barilay Smyye1B 7 iken 8.5 oldu ama 5 muhtamelen son zamdan önceki fiyatıdır. Odadan odaya fark ediyor bazıları daha geniş 😊
Symaysf Konak hastanesi 11bin , Cihan hastanesi 11 az küsüratı var , medikal park tam bir muamma hastalarının çoğuna bile farklı fiyat verilmiş fiyatlandırmadan gidip sormak lazım sigortaya ve doktora göre değişiyor orda sanırım
Symaysf brcylmzakts bikaç akşam önce akrabalarla biraraya geldik ben aslnda 15bin lira diye gördüm internette yazanlar vardı ama yeni doğum yapacak biri varmış orda ona 11demişler bende şaşırdım çnkü 15bliyordum 🤷♀️
brcylmzakts Symaysf evet ben de ona şaşırdım çünkü forumda 14500 diyen biri vardı.. herkese farklı mı fiyat veriyorlar anlamadım?
Symaysf İşte çok saçma değil mi herkes farklı fiyat söylüyor demekki bazı şeylere göre fiyat değişiyor belki de sendika indirimi yada doktora. Göre mi değişiyor gidip sormadan net bişey öğrenmek zor şuan ki durumda