2023annesi Plasenta rahim ağzında olup sonradan yukarı çıkan var mı? kaçıncı haftada çıktı? Ben 17.haftada kontrole gittiğimde rahim ağzının kenarına doğru çıkmıştı ama tamamen yukarı çıkması gerekiyormuş
2023annesi minik_kuzumm ya darısı başıma inşallah ikinci doğumum aslında ilkinde böyle bişey yaşamamıştım endişelendim
2023annesi poncikella99 aslında en geç 24. Haftada çıkar demişti doktor bu da umut oldu bana şuan ilk doğumunuz mu?
Candy88 2023annesi benim de 2. Gebeliğimde çıktı bugün söylediler.16+1′im sağ kasık ağrım var kanamam yok, progestan kullanıyorum. Sizin ağrınız var mı acaba?
poncikella99 2023annesi evet ilk insallah bana da en son 28de cikar daha da cikmaz dedi basta sonra 30da gittim cikacak gibi bir kismi cikmis 32de tam netlesir en gec dedi ve cok sukur tam 32de cikti
2023annesi poncikella99 çok şükür bana da son kontrolümde çıkar gibi duruyor dedi benim çok fazla kanamam da oldu 11.haftadan beri ama çok şükür kanama da durmak üzere. Aslında çok takıldığım bir konu değil bebeğimin sağlığı iyi çok şükür normal yada sezaryen benim ve bebeğim için hangisi hayırlı olacaksa öyle olsun ama tabi ki gönlüm bir problem yaşanmamasından yana :)
poncikella99 2023annesi benim de yaklasik o donemlerde 1.5 ay kadar kahverengi lekelenmem oldu kese yaninda. Ben bol bol dinlenmeye dikkat ettim. Simdi 37. haftadayiz cok sukur insallah en saglikli sekilde gecer gebeliginiz
2023annesi Candy88 benimde o haftalarda hem rahim kasılması hemde dediğiniz gibi sağ kasıkta ağrım olmuştu geçti, kasılma yine devam ama ağrılar geçti