ZennureTemiz04 Kızlar özelde doğum yapmak istiyorum bu yüzden fiyat bskımından dağa uygundur diye burayı tercih ettim esasen ama doğum yapan vs memnun kalan var mı doğum ücreti yeni yılda ne kadar oldu bilmiyorum bilen var mıı ???
Flyy ZennureTemiz04 İnegöl Aritmi de yapacağım ben de inşallah 7 bin doğum ücreti ocaktan önce 5 bindi
Tbayram ZennureTemiz04 Aritmi çalışanlarına yarı yarıya olmasına rağmen üçretlendirme tercih edilmiyor pek bilginiz olsun. Eğer durumunuz varsa biraz daha fazla ödeyip daha iyi hizmet almanızı tavsiye ederim. İnegöl şubesi için durum nedir bilemiyorum bursa şubesi için bu söylediğim. Geçen bir komşumuz orda sezeryanla doğum yaptı 10 ödedi fiyat bilgisi net nedir tam bilgim yok şuan
Melikeapakk ZennureTemiz04 ben geçen sene aritmi de doğum yaptım çalışanlar ilgiliydi sürekli kontrole geldiler doktorumda öyle memnun ayrıldım 2. Bebeğimi bekliyorum doğumumu yine orada yapacağım
ZennureTemiz04 Flyy muayne ücreti ne kadar İnegöl aritmide canım bu hafta kontrole gidicem. 315 ₺ idi benım
cennetkuslarimhafsa Osmangazi aritmi 415 lira olmuş muayene ücretleri, çalışanlar çok suratsız pek hiç beğenmedim. Doğum için de 9000 demişlerdi
Flyy Tbayram Ben de orası için bi sey diyemiyorum İnegöldekinden memnunum ben canım en başından oraya gidiyorum zaten