Egemooms Kızlarrr adettendir son 99 var mı aynı olanlar tanışalım 😍 cinsiyetleri alalım 😍 bizimki erkek 💙😍
Hamideersin Egemooms maşallah sağlıkla gelsin bizim cinsitetimiz de erkek ama şafak aydınlık inşallah son 11 gün
Aslantugba Belinay_AliEge https://resimyukle.io/r/izJESxNZrf Arkadaşımın bebeği Cinsiyet yorumlarsanız çok mutlu olurum 🌺🐞
Egemooms Yuem0105 Aynıyız 😍 doktorunuz doğum için belirli bir tarih söyledi mi aceba bize tahmini olarak 26 Nisan ile 28 gibi dedi
Egemooms Ben adeta hergün sayıyorum ya sizde öyle misiniz aşırı heyecanlıyım ve mutluyum sürekli konuşuyorum bebeğimle ve sanırım oda beni seviyor ne zaman konuşsam hareketleniyor 😍 bu beni aşırı mutlu ediyor 😍
tazecikannee Egemooms bende öleyim sanırım bide ilk gebeliğin verdiği bişey ne yapacağını bilemiyorsun bir heyecan içerisindeyiz az korkuda var garip ama çok güzel hisler Allah sağlıkla kucağımıza alırız
Egemooms HappyEnd-88 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥️🙏🏻 sağlıcakla gelsinler 😍
Yuem0105 Egemooms yok senin ilk doğum galiba benim ikinci ilk oglumdada aynı tarihte hamile kaldım 24 Nisan’da sezeryanla doğdu buda sezeryan olucak 38 de falan alırım dedi oda 15 ine falan geliyo herhalde Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️