Almilossum06 31.haftadayim ve 70 kiloyum 58 le hamile kaldim daha 9 haftamiz var 🫣 asiri istahim acildi yedikce yiyesim geliyor 😫
Kucuk_melegim Almilossum06 65 ile hamile kaldm 77 oldum 6 haftadir da sabit kilomda kaldm anlamış değilim
minik_kuzumm Almilossum06 ben de 35. haftadayım. Bugün kontrolüm vardı hamileliğin başından beri toplam 11 kilo almışım.
Hamideersin Almilossum06 üzülmeyin kilo bı şekilde gidiyor ilk gebeliğimde 50ile başlayıp 70 ile doğum yapmıştım 1 ay içinde gitti kilolarım ikinci gebeliğim 52 ile başladım şuan 72 kiloyum 38+3üm 2 hafta daha beklerse daha da alırım diye düşünüyorum
Ezgikrkl Almilossum06 56 ile başladım serum tedavisinde 54e düştüm geçen ay 62ydim haftaya gideceğim bakalım kaç oldum 26+5deyim☺️
Almilossum06 Kucuk_melegim bende doguma kadar bu kilom da kalsam keske ama imkansiz gibi görunuyor 🥸 sen kacinci haftadasin
Almilossum06 Hamideersin ilk gebeligim oldugu icin 70li rakamlari hic görmemistim biraz korkuttu beni insallah dogumdan sonra vermesi kolay olur ☹️
Hamideersin Almilossum06 zaten doğumdan sonra en az 7 kilo gitmiş oluyor doğum sonrası emzirmeydi uykusuzluktu bebekti derken kilo uçup gidiyor
minik_kuzumm Almilossum06 bebişler sağlıklı doğsunlar da sonra hallederiz 😃 hem bir kısmı doğumdan sonra gidiyor diyorlar. Sonuçta bebişin falan kilosu da dahil 😃
Esrasarica 56 ile hamile kaldım 27.haftamdayım 58.5 kilo olmusum ama aşırı iştahım açıldı çok fazla yemeğe başladım artık nasıl durdurucam kendimi bilmiyorum herkes bu saatten sonra daha çok alırsın diyor
Nhlhmz11 Esrasarica ben 18 ile 28 hafta arasında 17 kilo aldım oncesinde bir kilo falan aldım , şimdi 30+6 dayım . Kilom aynı bebek artıyor . Zaten artık mideye falan baskı yaptığı için yiyemiyorum 🙄😅
Almilossum06 minik_kuzumm tabiki canim saglik gelsinler de kilo verilir ama insan kafayada takiyo ister istemez 🫢
BBuseY Almilossum06 ayy nasıl dikkat edeyim ki heleki bu haftalarda 😐😐tek kurtarıcım bol su (3-3,5 bazen 4 litre) birde ev işleri yürüyüş falan
Ezgikrkl Almilossum06 80 kiloyla da çıkarız herhalde🤭 19 yıllık hayatımda 55den yukarısını hiç çıkmamıştım 😀