AyseSydm Kızlar gümüş kapak alacağım. E bebeğin markası baby mom almayı düşünüyorum fiyat olarak daha uygun diğer markalara göre. Markanın 2 tane ürünü var. 925 ayar ve 999 ayar. Kullanan var mı hangisini tercih etmeliyim farkeder mi?
tsmmst AyseSydm ben de 999 ayar olanından aldım saf gümüş yazıyordu üstünde, yorumları da çok iyiydi herkes çok memnundu. Henüz kullanmadım umarım işe yarar 🙏🏻
Aylin355 AyseSydm 34. Haftada deniyim dedim almışken o kadar iyi geldi ki ama sütüm de gelmeye başladı çıkardım son günlerde takıcam 😂
Nedime54 AyseSydm ben sormuştum 999 daha saf olduğu için iyileştiriciliği daha yüksek dediler o yüzden ondan aldım 32-33 haftadan beri ara ara kullanıyordum 36 yi geçtikten sonra her gün en az 2 saat takıyorum çıkarınca lansinoh sürüyorum 24 ocakta doğumum var inşallah hayırlısıyla
Slakrac Slakrac evet aldım hiçbir faydası olmadı hiçççç hemde . Ayva çekirdeği jelinin üstüne bişey tanımam bu konuda ama tabi tercih meselesi.
Yaren_16 999 aldım bende almayacaktım al dediler çok faydalıymış hatta ara ara kullanmaya başlayacam ayva jelide yaptım onuda kullanacam tepiri elden bırakmamak lazım
AyseSydm Yaren_16 Evet bende alıp biran önce kullanmak istiyorum. Neden 999 u tercih ettiniz fark ediyor mu
AyseSydm Aylin355 Yeni sipariş verdim 37 haftalık olacağız. Geldiğinde hemen kullanmaya başlayacağım. Sürekli mi taktınız yoksa belli saatlerde mi?
AyFa1608 iremkarademiir ayvanın çekirdeklerini bir kapta biriktir üzerine biraz su koy. Ben kaynatıyordum biraz su jelleşiyordu ama geçen duydum bazıları kaynatmadan 3*4 gün suda bekleterek yapıyormuş bekleyince de jelleşiyormuş
AyseSydm Nedime54 İnşallah bana da iyi gelir. Çevremde yeni doğum yapan kuzenlerim var ve emzirirken resmen işkence çekiyorlar. Hem 999 olanı hem de kremi verdim sipariş. Bir an önce elime gelir umarım hemen kullanacağım
Aylin355 AyseSydm ben taktım unutmuşum bi kaç saat kaldı çıkardım sonra ama emzirmediğin sürece hep takabilirsin bi zararı yok
Nedime54 AyseSydm valla arkadaşlarım gözümün önünde ağlayarak emzirdiği için riske atamadım korktum açıkçası o yüzden erkenden alıp kullanmaya başladım
Yaren_16 AyseSydm bir kaç ayvanın çekirdeği koyuyor üstüne biraz geçecek su koyuyor 1 akşam dışarda bekliyorum sonra dolaba koyuyor sürüyorsun dolap dışında olunca bozuluyor
Nedime54 Pengu emzirme sütyeninin içine takıyorum evde olduğum için sıkıntı olmuyor şu an bir de yapışıyo gibi oluyo zaten teninize temas edince ve durdukça