Rojinn Mke Normalde 3 olması lazım geçen benimde 3.56 çıktı dr ilaç filan vermedi muhtemelen bir ay takip edecek ona göre yükselirse ilaç yazar .
sinifcianne Mke yüksek çıkmış gebelikte 3 ün altında olması gerekıyor ilaca başlatır muhtemelen. Bende de çıkmıştı euthyrox 25 mg kullandım 9. Ayımdayım. Kullanmazsanız beebğin zeka gelişimini etkiler.
Albatros3501 Mke 6.haftadan itibaren euthyrox 25mg kullanıyorum. 24 haftalığım. 1.5-2.5 arasında olmalı değerin. Ben her ay takipteyim🙄
GizemTayfun Mke Benimde aynı haftalarda yüksek çıktı 4.06 falandı hamileliğimin başından beri ilaç kullanıyorum yükseldi ilaçların dozu bu ay düşmüş 2.19 sevindim inşallah çıkmaz kadın doğumcular 2.5 altında olmasını istiyor
Hs4523 Rojinn benimde 3 kusur çıkmıştı t3 t4 normal değerde o yüzden ilaç başlamayalım dedi 1 ay sonra verdim 1 lere düşmüştü çok şükür şimdi 21 haftalığız
Dilarakaan Bende 8+1 haftalık hamileyim canım 2 gün önce kontrolüm vardı 2.25 çıktı . Tiroid hastasıyım bende senelerdir ilaç kullanıyorum ihmale gelmez mutlaka her ay baktır derim çok önemli . Şuandada ilacımı düzenli olarak içiyorum .
Mke Dilarakaan yarın doktora gidicem bende yeni çıktı sonuçlarım inşallah bi problem olmaz kötü düşünmemeye çalışıyorum 🙄
Dilarakaan Mke Aynen güzel düşün güzel olsun tuz olarak sofra tuzlarından uzak dur kaya tuzu kullan mutlaka benden küçük bir tavsiye 😘
Mke Dilarakaan tuzu nerdeyse hiç kullanmıyorum hamilelikten öncee normaldi değerlerim şimdi 4.85 cıkmasına cok sasırdım 🤧
Tazeannes 2.797ydi 5 haftalık hamileyken dahiliye doktoru bana bile ilaç verdi yükselmesin diye 25 mg i yarım kullaniyorum
Tazeannes Mke kadın dogumcun vermezse dahiliyeye mutlaka görün düşüğe yol acabiliyormus Allah korusun bana kendi doktorum hep normal dedi dahiliye doktoru da gebelikten önceki değerim 3tu mesela böyle nasıl hamile kaldın dedi
Oznr Mke bende simdi doktordan geldim bu degerler hamileligin basinda onem teskil eder dedi. Ben 36 haftaligim cok onemli degil dedi dusuk doz ilac verfi
Awesome12 Merhaba bende bu gün sonuclarimi aldım 2.39 çıkmış iyimi acaba 21 haftalik hamileyim persembe günü randevum var bu size soriym dedim teşekkürler