Glsrnergl _Gunes bende 38. haftadaym 3800 kilo iri bebek dedi doktor suyumda fazla olmus birden boyle oldu anlamadm bende ama doktor oyle erken dogum lafi etmedi hatta ddi kiloya bakma onemli olan organlarin gelismesi insallah 39 da sezeryan olcm normal zor dedi
_Gunes Glsrnergl sanirim benim doktorum biraz daha kati kilo yönden bas bebegin karni kafasindan azicik büyük dedi kontrol altina aldi o gün bugündür hersey normale döndü suanda ama 2-3 gün önden gidiyor dedi hafta deseydi anlardim da ama öyle diyince biraz sasirdim🙈 bakalim kizim kac kilo dogacak🥰
kuzeymomsss Gulcani hastanede yattım, serum vs verildi ciğer geliştirici yapıldı. Doktorum çok beklemez 37de alalım dedi. Çünkü 38de bayramdı ve doktorum yoktu. Açılmam başlamıştı zaten oğlumun boynunda kordon vardı riske atmadık 37de aldılar
minik_koala_ve_annesi _Gunes hafta ile alakali degil canim kuvoz mesela benim oglum.kuvozdeyken bir kadin 39.hftalikti bebegi kuvoze girmisti insallah girmez sag saglim alirsiniz🥰
_Gunes AyseSydm evet var canim dikkat ediyorum hatta insülin vuruluyorum hersey kontrol altinda aslinda kilosu da bana iyi geldi aslinda ama doktorum ilk defa öyle diyince sasirdim 🙈
AyseSydm _Gunes Yine de yediklerin içtiklerinde çok dikkatli ol. Bana hep 1 hafta önden gidiyor dendi sonra bir anda 3 haftaya çıktı. Bende öyle çok kilo almadım 8 ay bitti 12 kiloyla devam ediyorum ama yediklerim hep bebeğe yaramış😂