_Gunes 36+1 Haftalik olduk biz bugün randevum vardi 2900gr cikti doktorum 2-3 gün önde gidiyor dedi sizin Bebis kilolari nasil ?
Kucuk_melegim _Gunes bizmde bugün cok düşük çıktı morelim bozuldu 35 de 2500ken 36da 2380 cikti nasıl oldu anlamadım hastane farkli ondanmi oyle oldu ama doktora da salak gibi sormadim
ardaada Kucuk_melegim farklı cihazlarda farklı ölçüm olabiliyor detaylıda 1 gün arayla gittiğimde 100-150 gram farklı söylemişlerdi
_Gunes Kucuk_melegim bilemiyorum ki canim basima gelmedi hic ama olabilir bence ölcümler hep degisik oluyor diyorlar 🤷🏻♀️
ardaada _Gunes bende en son cmt gittim haftaya pazartesiye 38-5 e sezeryan randevusu cerdi. Eğer erken bir şey olmazsa doğuma kadar 3400-3500 ü buluruz dedi inşallah. Su biraz sınırda o yüzden son dakikaya kadar bakacaklar bakalım
_Gunes Ftmgl1453 sorun falan olur dedi mi doktorunuz bana 2-3 gün oldugu halde dikkat etmen lazim dogumun zorlasir yoksa dedi 🙄
zeynepaylaipek _Gunes 35+3 de gitmiştim 2500 dedi ama geri kalmış demişti bu hafta inşaallah gidicez yine merak ediyorum. İlk kızım 3200 doğdu bu da 2900 3000 falan olur inşaallah doğana kadar 🙂