Burcumm0144 30 haftalık gebeyim. Nst hakkında bilgi alabilir miyim sizlerden. Ne zaman girilir doktor mu söylüyor sezeryan olunca mı normal doğum olunca mı farkedıyor mu
Babykalamar Burcumm0144 33+4 bugun girdim ilk defa. Hangi dogum seklini istersen iste giriyorsun canim benim. Karnina kablolu bi alet bagliyorlar bebegin kalp atisi ve sanci derecen olculuyor 20 dk felan. Muayneden once giriyorsun genelde sonrasinda verilen kagida doktorun bakiyor
Edafmo Burcumm0144 ben 32+0da girdim ilk. Doğum şeklim belli değil herhangi bir erken doğum önde geride gitme vs bir riskim yok sadece takip amaçlı girdim. Kontrole gittiğimde nst ye gir gel öyle bakalım dedi doktorum
Esayser Burcumm0144 2 gün önce bebeğimin hareketi azalınca acile gittim korktum açıkçası nst ye bağladılar 33 haftamdayım 1.30 saat sürdü bi ara çatlayacaktım yani yat yat yat . 2 gün sonra normal randevum var bakalım ozaman bağlayacaklar mı
Sebahat77 Burcumm0144 devlet hastanesine gidiyorum 33 haftalıkken başladık nstye her hafta gelmemi söyledi doktorum bazen sancı vs olduhu durumlarda daha erken de baslanilabiliyo nstye normal yada sezeryan ile alakali bişey değil bütün gebelere bu şekilde uygulanır hemen hemen bildiğim kadari ile
Kanarya_4921 Ben ilk 31haftalikken girdim kasılmalar olunca erken girdim genelde 34ve sonrasi nst ye giriliyor doğum şekliyle de alakası yok
Babykalamar Burcumm0144 sancim cikmadi benim zaten bnm haftamda sanci cikmasi icin erken gayet guzel dedi
Dorukkusumm Burcumm0144 bende 30+2 de girdim ilk, karın ağrılarım vardı diye direk nst istemişti doktorum..