seyda9333 Merhabalar. 34+5teyim. Suana kadar hep sezaryen diyordum. Bugun hastanemdeki sezaryen fiyatini ogrendikten sonra şok oldum. Acaba normali denemeli miyim diye dusunmeye basladim acikcasi. Normal dogumla ilgili guzel şeylere duymaya ihtiyacim var 🥺
Aynenkanka seyda9333 ben de tam tersi normal istiyorum. Bedenimiz bunu yapabiliyor sen de kendine inan o güç sende var 🥰 tıbbi zorunluluk olmadığı sürece tabi
Mysmrt seyda9333 ben de normal istiyorum inşallah herhangi bir problem olmazsa parayla olsa bile normal doğum isterdim hem bebek için hem anne için en sağlıklısı o 🤗
Hallerimvarbenim seyda9333 Bende fiyatı sezeryandan fazla bile olsa normal doğum hayal ediyorum sezeryan daha zor o kadar yürekli değilim sanırım🙈 ne kadar fark var ki arada merak ettim
Ezgiparlak seyda9333 ikinci gebeliğim ilkinde normal yaptım benim için zorlu süreçti açıkçası ama doğum oldu bitti dikişler atıldı çataldan kalktım koşarak odama gittim bebeğimi kucaklamak için ve çok çabuk toparladım doğumdan üç gün sonra gezmelerdeydim 😀 zor olmasına zaman bu gebeliktede normal istiyorum Allah izin verirse öyle olucak
seyda9333 Aynenkanka evet haklisiniz. Cok korkuyorum normal dogumdan. Neden boyle bilmiyorum. Yarin kontrolum var bakalim doktorum ne diyecek😔
seyda9333 Ezgiparlak peki dogumdan sonraki dikisler zorlamiyor mu? Beni cok korkutuyor alt tarafta dikis olmasi 🥺
hulyaakgn34- Gebeliğim ilk gebeliğimi normal doğum yaptım ve şuan da da normal istiyorum sezeryan bana herzaman daha zor geldi adı üstünde normal doğum normal olanı bu doğamızda var eğer bebeğinde ve sende aksi bi durum olmazsa kesinlikle normali dene o duygular o anlar çok farklı doğum yaptım ve yürüyerek doğum haneden çıktım bebegimi kucagıma aldım sezeryanda ne yazıkkı bunları yaşayamıyorsun allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım
Ezgiparlak seyda9333 bi süre insan haliyle korkuyor ben dikişim atar diye çok korktum çok şükür çok dikkat ettim atma olmadı ama hijyeni çok önemli dikkat etmek lazım
seyda9333 Ezgiparlak di mi. O bölge surekli nemli oldugu icin iyilesmesi de zor olabiliyormus sanirim
Ezgiparlak seyda9333 evett haliyle bana doğumdan sonra baticonlu su vermişlerdi her tuvalet sonrası onu sürüyordum oraya tam 40 um doldu bütün dikişlerim düşmüştü