Esrakaplannn Merhabalar kız çocuğum olucak fakat merak ediyorum ilk tekmeyi ne zaman hissedilir kızlarda ?
busbusveduru Esrakaplannn ilk kızımda 19.haftamda hissetmiştim hiç unutmam tam 23 nisandı 🥹🥹🥹 şimdi 15. haftamdayım hissetmedim hala bu bebeğimde
Mtoksz Esrakaplannn ilk 19. Haftada pıt pıt ediyodu bağırsak hareketi gibi onu pek anlamayabilirsiniz 22-23. Haftadan itibaren daha netleşiyo kişiden kişiye değişir tabi
Esrakaplannn busbusveduru yaa peki nasil bisey böyle nasil bir his oluyor 💁🤭 merakimdan soruyorum ilk gebeliğim
Sureyya1 Esrakaplannn tekme gibi degilde karninda segirme gibi gaz patliyomus gibi zaten cok guclu degil ilk zamanlar ufaklar
busbusveduru Esrakaplannn böyle seyirme gibi hafif bir şey hareket ediyormuş gibi. Şiddetli tekmeler olmuyor başlarda 🥰🙈🙈
Zeyneptncl Esrakaplannn ben henüz 11 inci haftadayim daha çok beklemem gerekiyor 🥲 ilk gebeliğim olduğu için çok heyecanlıyım
catandgirlmom Esrakaplannn 18+3 hiç unutamıyorum, içeride kaygan bir şey dönüyor sanki, bazen böyle pıt pıt pıt vuruyor böyle üstten hissediliyor artık ❤️
gulsahk93 19+3 deyim sadece birkaç defa seğirme gibi hissettim diğer hareketlerini sabırsızlıkla bekliyorum 😇🌸