Deletedmom_69 Hanımlar selamlar. Araştırıyorum da acaba bu ayın başından itibaren doğum paketi alan var mı? Hangi hastanelere gittiniz paket ücretleri nasıl acaba
aygt Deletedmom_69 ben daha önce aldım ama lokman hekim akay hastanesine geçen hafta sorduğumda 19800dü.
arirangg Deletedmom_69 Ben de özele gidiyorum, Doğumumu da orada yapmayı düşünüyorum ama bu paket nasıl oluyor? Baştan bir anlaşma mı yapılıyor hastaneyle daha mı uyguna geliyor
Zdogan Deletedmom_69 ben suan gidiyrm lokman hekime aralikta 10.650 tl ye aldik simdi 12 bin ksuur olmus
Pamukbebegimm arirangg evet bütün tahliller testler içinde oluyor ve gelen zamlardan etkilenmiyorsunuz.Cogu hastanede bu uygulama var gittiğiniz hastaneye sorun daha detaylı bilgi verirler
Deletedmom_69 arirangg hastaneyle anlaşma yapıyorsunuz muayeneler doğum tetkikler ayrıntılı ultrason içinde oluyor
Ozgeikra Deletedmom_69 Medical Park hastanesi 20.500 cnm çok iyi hastane doktorlarida bi okadar iyi tavsiye ederim
eylulicten Deletedmom_69 muayene 700 hemen hemen tum hastanelerde 20 bin 9 ay icin iyi bence bir dusunun bende orada dogum yeni yaptim temmuzda 13 bindi. Dogum icin odalari doktorlari hemsireleri efsane rahat edersiniz hem cocuk hem sizin icin
birannebirfurki Deletedmom_69 geçtiğimiz cumartesi ortadoğu hastanesine gittim doğum paketi 18bin sadece doğum 11bin dediler
Deletedmom_69 birannebirfurki ben küçük kızımı orda doğurdum yani biliyorum yapısını 18bin çok çok çooook fazla