Dilara556 Kızlar robot süpürge iki farklı model var hangisi iyi kullananlar bakabilir mi Xiaomi mop pro mu Xiaomi mop 2 pro mu İkisi arasında farka baktım en çok mop pro satılmış ama mop 2 pro daha iyi gibi sizce hangisi daha iyi ?
Ceylannrr Dilara556 bende mop 2 pro var canım her gün çalıştırıyorum elim kolum büyük kolaylık 1 senedir kullanıyorum ama arada bi kafası karışabiliyor
2022bebeki Dilara556 Mop 2 kullaniyorum imkan varsa bir üst modeli bunu almaniz daha iyi olur ben çok memnunum
kuzeymomsss Dilara556 genel de bu ikisi için de arada hafızaları karıştığı söyleniyor. Bende çok araştırdım kısmetse roborock S7 modelini alacağım
Canan-02 Dilara556 hangi modeli alırsan al canım sakın internetten alma git mihome dan al aynı para zaten çünkü internetten alırsan kimse yok karşında yani üzülürsün
Babykalamar Bende bu konuda bekliyeyim canim bende almayi dusunuyorum. Hem supurup hem silmesi iyi mi gercekten 2 nin cok merak ediyorum💕
Emnbhdr- Babykalamar çekim gücü iyi fakat silmeyi hiç beğenmiyorum yani başka modellerde de aynı bence belki bana göre öyle ama süpürme oke silme hayır
Paradisee21 Dilara556 ben mop 2 pro kullanıyorum aşırı memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Bence alacaksan mop pro 2 al sonuçta hem mop prodan daha yeni bir model