Duce Yuksel oncelikle hosgeldin ve gecmis olsun 😍 acili bir tarhana corbasi pesine bol limonlu ihlamur yat terle sonra bir dusa gir zimba gibi olursun 😊
Deletedmom128 Yuksel Ihlamur kaynatıp balla için. Çörek otu ve balı karıştırıp yerseniz öksürüğe iyi geliyor. Bir de dinlenmeniz lazım. Grip dinlenmeyince geçmiyor.
deletedmom6295 Yuksel kemik suyu bol limonla yine ıhlamur içebilirsiniz günde 2-3 bardağı geçmemek kaydıyla
Yuksel Aynur93 bende bır deneyeyım teşekkür ederim Songulkip95 maalesef doktorumu aradım oda ayeşin çıkarsa doktora git dedi ihlamur iç dedi elifensarzeynep kuşburnu hiç denemedım boğazlarıma iyi gelecek herşeyı içe bilirim 😂
Aynur93 1 bardak sıcak suya yarım limonu sıkıp kaynatın birazcık da karabiber koy sabah akşam bu tarife yap çok iyi geliyor ben öyle atlattım
Yuksel Deletedmom128 teşekkür ederim dınlenemıyorum iki tabe çoçuğum var ve tekım ihlamur içiyorum ama boğazlarım geçmedi Duce hoşbulduk teşekkür ederim 😊
deletedmom6295 ben pazartesi günü gribe yakalandım ve ilk işim kasaba gidip kemik almak oldu. doktoruma içip içemeyeceğimi sordum serbest deyince düdüklüde 2-3 saat kaynattım özü çıkana kadar. kronik bronşit hastasıyım ve direk üst solunum yollarıma iner grip birüsü. kemik suyuyla çarşamba gününe kadar hribim geçmişti. gece yatarken de burun bandı taktım tıkanmaya karşı. çok rahat uyudum bu sayede
Selim_Alparslan Yuksel ıhlamur nane limon içebilirsin . mandalina limon yiyebilirsin .boğaz ağrısına zencefilli bal yiyebilirsin . Ben bunlarla 4 günde iyileştim çok şükür . Geçmiş olsun.