Canankyaisk Kızlar 27 haftamdayım, ama gögüslerim hiç büyümedi ve küçük gögüslere sahibim, gögüs uçlarım var ama. Şimdiden süt olabilmesi için önerdiğiniz bir şey varmı? sanki hiç sütüm gelmeyecek gibi, 2 ablamında sütü hiç olmadı genetik de olabilir mi :(
HD1- Canankyaisk benim ablamın da göğsü hiç yoktu yani dümdüz ama doğumdan sonra sutu baya vardı. Sağmak zorunda bile kalıyordu ama gogus ucu olmadığı için bebek ememedi. Gosgunse sütü ekşiyip kendiliğinden kurudu gitti :/
Kelebekk-0307 Canankyaisk sütün göğüs boyutuyla alakası yok benim hic yoktu dümdüzdü resmen hep kendimj hamile kalınca büyür diye avutuyordum hamile kaldım gram değişmedi dedim neyse doğsun emer büyür doğdu 7 24 emiyor yok yine ayni önemli olan göğüs ucu süt yapan şeyler tüketip sütüm var mı yok mu olayını unutursan oluyor tecrübeyle sabit
story Canankyaisk benim göğüslerimde çok küçük aynı şeyi daha bugün düşündüm. Ama annemin ve kayınvalidemin göğüsleri benimkinden bile küçükmüş yine de bol bol sütleri gelmiş. Annemin kıyafetlerinden akarmış. Yani küçüklüğü büyüklüğü ile ilgisi yok. İnşallah bizlerin de bol bol sütü gelir şifa olur ☺️
aysbuk2baby Canankyaisk 20 aylık bebesini hala emziriyor aynı durumda olan bi arkadaşım. Hamile kalınca büyür demiştik göğüsleri, hevesleniyodu hatta 😁 ama hiç büyümedi ve hala emziriyor dediğim gibi.
Eliflianne Göğüslerim normalde yok denecek kadar ufak şu an da da 32. Haftada olmama rağmen hala öyle .ama uçlari çok fazla var.ilk kızımdada öyleydi ve iki yaşına kadar emdi.sut sorunu yasamadim çok şükür.simdide öyle olur umarım.diyecegim o ki.gebeliginizin tadını çıkarın beslenmenize özen gosterin gerisi Allah’ın takdiri
Canankyaisk Eliflianne Teşekkür ederim, inşAllah küçük, büyük fark etmiyor o halde. Sizede tekrar emzirmek nasip olur inşalllah 🥰
Petito35 Küçük büyük alakası yok çiçeğim. Sütün bol bol oluyor merak etme kendini strese sokma bol bol su meyve tüket. Süt gelmese benden gelmezdi 😬
Halimbey Canankyaisk sütun göğüsle alakası yok ki benim göğüslerim çok küçük ama çok sütüm vardı ilk bebeğimde 1 kez mamaya ihtiyaç duymadım ve çok güzel kilo alıyordu