Serife_1414 Kızlar bebeğim 2 aylık sütüm kesildiği için Aptamil1 numara mama veriyorum her mamadan sonra ağzından sızıntı şeklinde kusuyor bazende fışkırarak kusuyor ne yapmam lazım yaşayan var mı aranızda
Merveilgaz Serife_1414 o aylarda oluyor canim benim kizim hatta fiskirarak kusdugu icin doktora bile goturduk. Ancaq onlar daha kucuk doyduktan sonra bile yedikleri icin oluyor boyle☺️ 5 ayina kadar kustu sonra durdu zaten☺️
Sulte Serife_1414 fiskirarak kusuyorsa reflusu var canim bi doktora gotur oglumdan biliyorum sizinti peynir kesigi gibiyse yariyor demektir ama sut geliyorsa oldugu gibi mideye inmiyordur biraz daha dik tutarak yedir bide yedikten sonra pozisyonunu bozma hemen gaz cikarma hemen dikeltip yatirma oglum dort aylik olana kadar cekmistim
Serife_1414 Merveilgaz size bir şey soracam bebeğim 3 aylık mama içtikten sonra uyanık kalma süresi çok az neden olabilir acaba normal mi
Serife_1414 Sulte tamam cnm teşekkür ederim canım doktor obermisti ar mamayı bide şey soracam size bebeğim 3 aylık mama içtikten sonra uyanık kalma süresi çok az neden olabilir acaba
Sulte Serife_1414 yani duzeni tam oturmamis olabilir belki doymuyir olabilir yada gazi olabilir karni doyduktan sonra ne kadar uyuyor minimum 40 dk olmasi gerekiyo normalde 1.5 saat falan
Merveilgaz Serife_1414 zaten yeni dogmus bebek sut emdikden ve ya mama yedikden sonra uyumali. Cogu zaman meme emerken uyumali. Benimki uyumuyodu☺️ normal her bebek farkli
Merveilgaz Serife_1414 yemek yedikden sonra hemen bebegini dik tut omuzuna dogru. Sirtini popodan ensesine kadar masaj et yavas yavas. Gazini cikardiktan sonra cok kusmaz zaten
Serife_1414 Merveilgaz çok teşekkür ederim bakıyorum çevreme bazı bebekler oyun oynuyo bizim paşa uyumak istiyo o yüzden sordum içimi çok rahatlatiniz çok teşekkür ederim 🥰
Serife_1414 Sulte uyumayla sıkıntımız yok cnm uyanık kalma süresi az mama içtikten sonra 15 dk uyanık kaliyo yani uyanık kalma süresi daha uzun olması gerekmiyo mu
Serife_1414 Serife_1414 kuzum normal mamanın ne kadar ölçüde yapıyorsan aynı şekilde yap sonra bir ölçekte ar mama ekle doktorum bana öyle demişti ama sen istersen bir doktora danış tatlım