Mrsyesil94 Kızlar merhaba 10 gündür hastaydım çok öksürüğüm oldu ben de mecburen ballı limonlu su içtim hep..fark ettim ki sanki göbeğim küçülmüş 24 haftalık hamileyim eşim ve babam da öyle söylüyor sizce neden olur bebek iyi midir çok korkuyorum
Uges2015 Mrsyesil94 canım bende o haftalarda öyle hissediyordum hoş 32. Haftama giriyorum yine küçük geliyor bana doktora sordum herşey yolunda bağırsakların şişer karnın büyük görünür sabahları daha ufak görünür dedi çarşamba günü kontrolde suyum hafif fazla olması rağmen karnım küçük sorun etme hiç 🤗🤗
zeynepaylaipek Mrsyesil94 canım hiç takılma ballı limonlu su hiçbir şey yapmaz bende çok ağır grip geçirdim o haftalarda ne bulduysam yaptım şuan yine hastayım hatta. Karın şişkinlik ten bazen büyük oluyor mide bağırsak şişkinliği olursa karın büyük duruyor o haftalarda bende de bir gün karnım çıktı derdim bir gün bakardım yok bişey kalmamış 🙂 hatta bir sederinde baya çıkmıştı karnım annem falan da fark etmişti ertesi gün mide bağırsaktan bir hasta oldum meğerse şişkinlik oluşmaya başlamış
Babykalamar Uges2015 kesinlikle katiliyorum bende 33+5 im Oyle asiri buyuk karnim yok ama bazen tokken siskinligim Varken karnim buyuk gorunuyor sabaha karsi yatakta sanki hic karnim yok hamile degilmisim gibi hissediyorum tamamen hamileligin verdigi hormonlar bagirsak siskinligi aclik toklukla felan alakali. Ayrica 24. Haftada benim hiccc karnim yoktu hamile degilmiyim acaba diyordum iciniz rahat olsun🤣 @Mrsyesil94