Harvicell Kızlar tüp bebek ile hamileyim bugün 5 haftalık oldu çok açık renkte kahverengi leke oldu progestan da kullanıyorum kötü nir şey yoktur değil mi başına gelen var mı ?
Sbry98 Harvicell Bugün bende de lekelenme oldu bende tam 5 haftalık hamileyim endişelendim açıkçası, birşey olmaz insallah
Deletedmom_33 Harvicell ben en ufak lekenme de kontrole gidiyordum. Prolitex iğne vuruluyordu. Sonra tekrarlayınca 1 ay progestan iğne başladım fitil harici.
27ozlem Harvicell tutunmaya çalıştığı için lekelenme olması normal kabul ediliyor transfer sonrası beni uyarmışlardı lekelenme olabilir korkulacak bir şey yok demişlerdi eğer artarsa adet kanına benzerse muhakkak doktora görünmelisiniz
Hfdkmn Benimde gecen hafta yani 5. haftamda ayni sekilde oldu cnm tüp bebek benimkide. Benim cok az ve canli kirmiziydi bizde panikle hemen hastaneye gittik alttan bakti kese göründü olabiliyor bu haftalarda
Sbry98 Hfdkmn aynı dediğiniz gibi cok az ve kırmızı lekelenme oldu bugün bende de panikledim biraz🥺inşallah sağ Salim miniklerimize kavuşuruz 🤲
Leon06 Benimde 5 hafta olmuştu kahverengi doktor olabilir demişti kırmızı pembe olunca sıkıntı takip et bende 1 gün oldu geçti yogunlasırsa doktora git
Ayse98a Harvicell tüp Bebek gebelik hesaplamasını neye göre yapıyorsunuz kontrole gittiğiniz zaman alttan muayene mi yapılıyor
Sbry98 Ayse98a en son adet tarihine göre yapılıyor hesaplama doktorum öyle demişti , transfer tahlilinden bir süre sonra randevu verilip ilk vajinal muayene yapılıyor 5 haftalığa ulaşıyor bebekte o esnada zaten kese görülüyor bende böyle olmuştu