LittleLightt Kizlar merhaba iyi akşamlar, 6 aylik evliyim 2 aydir bebek icin deniyoruz duzenli adet döngüm var ve adet günümede 14 gün kaldi göğüslerimde 2 gündür hassasiyet var erken gebelik testide yaptım fakat negatif sizce nedir yaşayan var mı😊
Nurdan11_ LittleLightt daha çok erken canım. Testte çıkmaz. Adet gününü bekle test için eğer gecikme olursa kan ver direk
momyy__ LittleLightt adetine daha 14 gün varmış canım çok erken bazen adetin geçse bile testte çıkmayabilir 14. Gün tam yumurtlama günü değerlendir o günleri adetine iki gün kala veya adetin geçerse testi tekrarla
zeynozey LittleLightt ama henüz çok erken ki erken gebelik içinde. Adete son 4-5 gün kala yapsanız belki çıkar gene net sonuç olmaz. Bebiş varsada daha yeni döllenme başlamıştır kana ve idrara yansıması için çok erken bi süre yani. :) Adete 4 gün kala aşırı silik çizgiyle öğrendim bende:) Yakınlaşınca gününüz deneyin tekrar inşallah vardır ☺️
LittleLightt Sevgi56 aslinda ovulasyon testi kullaniyorum iki aydir bu ayda adetimin bittigi gunun ertesi ovulasyon testim pozitif ti😊