Sinem0135 Burcu-55 canım bende de ara ara oluyor bel ağrısı bacak ağrısı da. Hatta şuan karın boşluklarım ağrıyor
Burcu-55 Sinem0135 inan bazen karnımın bile acıdığını hissediyorum bana gülüyor ailem 😂😂ama açıyor ilk hamilelik nazlısın diyorlar
Sinem0135 Burcu-55 evet bana da diyorlar ama kimse yalandan ağrı çekmez kş demekki bedenimiz hassas 😂
ArvenMom Burcu-55 ahah nazlı olmak mı çok normal ağrılar sen yine iyisin ah o zamanlar tek ağrı kasıklarımdaydı 21 haftaya giricem karnım belim ayrılıcak karnım büyüdü yürümek zor iş temizlik yok sadece yatmak 🤣🤣🤣🤣
iclaaall13 Ara ara oluyor bende de birde çok yorulursan eğer olur. Normal değilmi içerde bir canlı büyüyor🥰
ArvenMom Burcu-55 canım amacım kimseyi korkutmak değil ki ben kendi yaşadığımı söyledim herkes yaşıycak diye birşey yok herkes bu ağrıları yaşıyo kimisi daha hafif kimisi daha ağır şekilde anne olmak kolay değil valla 🤷🏻♀️
Leon06 Benimde oluyor ağrı acı doktora her gittiğimde soruyorum normal diyor bende panikliyorum senin gibi en son magnezyum verdi oda bi İşe yaramadı 🤣
Burcu-55 ArvenMom Allah’ın izniyle sağ salım bütün anne adayları kucakların alsın bebeklerini ağrı acı bugün gelir yarın gider biliyorum çok teşekkür ediyorum 🥰😍